DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen Kongens Nytorv eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 21a i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.


Info om Kongens Nytorv

Kongens Nytorv er en eksklusiv vej i postnummer 1050 med typiske vurderingspriser 7-8 mio. kr. i den absolut dyre ende. Den højeste AVM vurderingspris 20,00 mio. kr. finder du på Kongens Nytorv 21, 3. tv. Blandt vejens 272 adresser er der 9 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Kongens Nytorv 4, st. med den højeste bevaringsværdi og en stilart beskrevet som Barok.

Den mest almindelige husstandstype på Kongens Nytorv er Formue og Formåen.

I området her findes der mange par mellem 40 og 60 år, men også en del der er ældre end det. Cirka en tredjedel af familierne har to eller flere børn, og boligerne er i særdelshed ældre palæejendomme eller moderne, arkitekttegnede ejerboliger. I indkørslen holder der i hvert fald én bil mange steder også to – og så har mange også et sommerhus.

Beboerne her arbejder hårdt for deres indkomst og lever livet, når de har fri. De kan godt lide at have gæster og betaler gerne ekstra for god kvalitet.

Læs mere om Formue og Formåen og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Selvom der ikke p.t. er boliger til salg på Kongens Nytorv, så har vejen en aktivt boligmarked. Vi har registreret 5 boligsalg, på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 272 adresser, der ligger på Kongens Nytorv (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Formue og formåen
Formue og formåen (Conzoom type).

Info om 1050 København-k

Du kan finde en oversigt over 1050 københavn-k her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 1050 københavn-k