DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen Nyhavn eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 31f i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.


Info om Nyhavn

Nyhavn er en eksklusiv vej i postnummer 1051 med typiske vurderingspriser 6-7 mio. kr. i den absolut dyre ende. Den højeste AVM vurderingspris 19,64 mio. kr. finder du på Nyhavn 38, 5. tv. Blandt vejens 300 adresser er der 4 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Nyhavn 11B, 4. 2 med den højeste bevaringsværdi og en stilart beskrevet som Anden stilart.

Den mest almindelige husstandstype på Nyhavn er Under Bøgen.

Blandt naboerne her vil du hyppigt støde på par og enlige i 40-65-årsalderen, de fleste med ingen eller kun ganske få børn. Indkomsterne er til gengæld pæne, om end der ikke er de store friværdier i områdets ejerboliger, som typisk består af murermestervillaer og bungalows.

Hverdagen foregår i stille og roligt tempo; hus og have holdes, så der ser ordentligt ud – og både gør det selv- og håndarbejde passer folk her godt. Skal man rundt i landskabet, tager de fleste af områdets beboere bilen.

Læs mere om Under Bøgen og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Nyhavn har et aktivt boligmarked og lige nu er der 5 boliger til salg. Vi har registreret 10 boligsalg, på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 300 adresser, der ligger på Nyhavn (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Under bøgen
Under bøgen (Conzoom type).

Info om 1051 K������benhavn-k

Du kan finde en oversigt over 1051 k������benhavn-k her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 1051 k������benhavn-k