DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen Herluf Trolles Gade eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 22 i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.


Info om Herluf Trolles Gade

Herluf Trolles Gade er en eksklusiv vej i postnummer 1052 med typiske vurderingspriser 8-9 mio. kr. i den absolut dyre ende. Den højeste AVM vurderingspris 12,98 mio. kr. finder du på Herluf Trolles Gade 22, st. tv. Blandt vejens 297 adresser er der 16 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Herluf Trolles Gade 4, st. med den højeste bevaringsværdi og en stilart beskrevet som Historicisme.

Den mest almindelige husstandstype på Herluf Trolles Gade er Kulturnauter.

I dette område bor der mange veluddannede mennesker, der har lange eller mellemlange videregående uddannelser og høje stillinger på CVet. De fleste her er yngre singler og familier uden børn, der bor i ejer- eller andelslejligheder.

Man er meget passioneret omkring sit arbejde, men tilhører også et segment, der er storforbrugere af kultur: gerne af den traditionelle slags: teater, museum og biografer. Ligesom man også godt kan lide at bruge tid på at lave gourmetmad til sine gæster.

Læs mere om Kulturnauter og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Herluf Trolles Gade har et aktivt boligmarked og lige nu er der 1 boliger til salg. Vi har registreret 10 boligsalg, på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 297 adresser, der ligger på Herluf Trolles Gade (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Kulturnauter
Kulturnauter (Conzoom type).

Info om 1052 K������benhavn-k

Du kan finde en oversigt over 1052 k������benhavn-k her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 1052 k������benhavn-k