DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen Cort Adelers Gade eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 8 i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.


Info om Cort Adelers Gade

Cort Adelers Gade er en eksklusiv vej i postnummer 1053 med typiske vurderingspriser 11-12 mio. kr. i den absolut dyre ende. Den højeste AVM vurderingspris 13,51 mio. kr. finder du på Cort Adelers Gade 1, 5. tv. Blandt vejens 214 adresser er der 7 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Cort Adelers Gade 9, st. th med den højeste bevaringsværdi.

Den mest almindelige husstandstype på Cort Adelers Gade er Familiebånd.

Området er mangfoldigt på generationer og består i særlig høj grad af enlige uden børn. Uddannelsesniveauet er lavere end gennemsnittet med en del ledige, pensionerede og studerende. Derfor er formuen også beskeden og mange bor i lejligheder på mellem 40 og 80 kvadratmeter.

Hverdagen foregår stille og roligt – hellere hjemme end ude – og med en særlig nær tilknytning til familien og venner, der gerne bydes på spændende middage. Madlavning er nemlig blandt interesserne i dette segment.

Læs mere om Familiebånd og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Cort Adelers Gade har et aktivt boligmarked og lige nu er der 1 boliger til salg. Vi har registreret 10 boligsalg, på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 214 adresser, der ligger på Cort Adelers Gade (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Familiebånd
Familiebånd (Conzoom type).

Info om 1053 K������benhavn-k

Du kan finde en oversigt over 1053 k������benhavn-k her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 1053 k������benhavn-k