DinGeo — i hele Danmark

Ejendomsvurderinger
Peder Skrams Gade 1, st. tv, 1054 København KRKR-pris i postnr
5.840.544
Mere Info 
Udbudspris i postnr
-
Mere Info 
Køberrapport
Gratis
Hent her 

Andelsbolig på Peder Skrams Gade 1, st. tv, 1054 København K er ifølge BBR en andelsbolig i foreningen A/B Peder Skrams Gård. En andelsbolig er teknisk set et medlemskab af en andelsboligforening med ret til en bolig. Derfor kan det ikke sammenlignes direkte med et ejerboligkøb.Du kan læse mere om andelsboligkøb her ». Skats ejendomsvurdering af den samlede boligmasse i A/B Peder Skrams Gård var i 2022 ved den seneste vurdering: 162.000.000 kr.

Nedenstående har vi lavet to forskellige beregninger af prisen på en ejerbolig med samme antal kvadratmeter i samme postnummer som Peder Skrams Gade 1, st. tv, 1054 København K. Beregningerne kan du måske bruge til at vurdere en fair pris for andelsandelsbolig. Den månedlige omkostning bør ikke overstige den månedlige omkostning ved en tilsvarende ejerbolig. Vi anbefaler derfor, at du sammenligner omkostninger ved de to typer bolig. Ejerboliger kan typisk optage et realkreditlån, der er væsentligt billigere end et lån til en andelsbolig. Derfor bør den tekniske pris på en andesbolig også være cirka 25% lavere end en tilsvarende ejerbolig i området.Andelsboliglån
Din udbetaling
kr.
Indkomst
kr.

*Ved at klikke her, accepterer jeg at blive sendt videre til Nordeas hjemmeside

Computerberegnede ejendomsvurderinger
Peder Skrams Gade 1, st. tv, 1054 København K

Nedenfor gennemgås information om de tre uafhængige computerberegnede ejendomsvurderinger af andelsbolig på Peder Skrams Gade 1, st. tv, der ligger til grund for vores dingestimat på 82.623.000 kr.

Husk at computerberegnede ejendomsvurderinger kan afvige markant fra den sande markedsværdi. Læs mere om DinGeo ejendomsvurderinger her »

Realkreditrådets kvadratmeterpriser

Kvadratmeterpriser og medhørende prisvurderinger er baseret på Realkreditrådets gennemsnitlige kvadratmeterpriser for realiserede handler, se her » . Der kan mangle data, hvis der i et givent område og kvartal er få eller ingen handler.

Der kan udregnes en simpel ejendomsvurdering baseret på Realkreditrådets (Finans Danmark) autoritative statistikker for bolighandel i Danmark - se alle data på Boliga ». Nedenfor (Figur 1) er vist realiserede frie ejendomshandler for Ejerlejligheder i postnummer 1054 København K i perioden fra 1992 frem til og med fjerde kvartal 2023.


Figur 1.Gennemsnitlige m2-priser for Ejerlejligheder i postnummer 1054 København K ( - blå cirkler; venstre y-akse). De røde søjler (højre y-akse) viser antallet af solgte boliger, d.v.s. datagrundlaget for de beregnede m2-priser.

Den mest recente kvadratmeterpris (fjerde kvartal 2023) er 60.839 kr/m2. Kvadratmeterprisen er baseret på 149 frie handler af Ejerlejligheder. Prisen repræsenterer den gennemsnitlige salgspris for alle de 149 boligsalg og normaliseret i forhold til de solgte boligers vægtede arealer (det vægtede areal tager delvist højde for blandt andet kælder- og loftsarealer samt udhuse, garager og så videre bruger).

Andelsbolig på Peder Skrams Gade 1, st. tv, 1054 København K har et vægtet areal på 96 m². Hvis Peder Skrams Gade 1, st. tv, 1054 København K er en gennemsnitlig bolig i postnummeret vil en forventet salgspris derfor være

Estimeret pris = 96 m2 x 60,839 kr/m2 = 5.840.544 kr
(Vægtet areal) x (RKR-m2-pris i fjerde kvartal 2023)

Realkreditrådets m2-priser for Ejerlejligheder i 1054 København K
5.840.544 kr.
Udbudspriser i 1054 København K

Der er p.t. ikke andelsboligen til salg i postnummeret. Vi kan derfor ikke beregne en vurdering baseret på udbudspriser.