DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen Peder Skrams Gade eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 16c i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.


Info om Peder Skrams Gade

Peder Skrams Gade er en eksklusiv vej i postnummer 1054 med typiske vurderingspriser 6-7 mio. kr. i den absolut dyre ende. Den højeste AVM vurderingspris 12,84 mio. kr. finder du på Peder Skrams Gade 15, 2. . Blandt vejens 257 adresser er der 13 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Peder Skrams Gade 8, 1. th med den højeste bevaringsværdi og en stilart beskrevet som Historicisme.

Den mest almindelige husstandstype på Peder Skrams Gade er Kulturnauter.

I dette område bor der mange veluddannede mennesker, der har lange eller mellemlange videregående uddannelser og høje stillinger på CVet. De fleste her er yngre singler og familier uden børn, der bor i ejer- eller andelslejligheder.

Man er meget passioneret omkring sit arbejde, men tilhører også et segment, der er storforbrugere af kultur: gerne af den traditionelle slags: teater, museum og biografer. Ligesom man også godt kan lide at bruge tid på at lave gourmetmad til sine gæster.

Læs mere om Kulturnauter og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Selvom der ikke p.t. er boliger til salg på Peder Skrams Gade, så har vejen en aktivt boligmarked. Vi har registreret 10 boligsalg, på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 257 adresser, der ligger på Peder Skrams Gade (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Kulturnauter
Kulturnauter (Conzoom type).

Info om 1054 K������������������benhavn-k

Du kan finde en oversigt over 1054 k������������������benhavn-k her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 1054 k������������������benhavn-k