DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen August Bournonvilles Passage eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 3 i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.


Info om August Bournonvilles Passage

. Blandt vejens 34 adresser er der 1 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren August Bournonvilles Passage 3, 1. 16 med den højeste bevaringsværdi og en stilart beskrevet som Historicisme.

Den mest almindelige husstandstype på August Bournonvilles Passage er Under Bøgen.

Blandt naboerne her vil du hyppigt støde på par og enlige i 40-65-årsalderen, de fleste med ingen eller kun ganske få børn. Indkomsterne er til gengæld pæne, om end der ikke er de store friværdier i områdets ejerboliger, som typisk består af murermestervillaer og bungalows.

Hverdagen foregår i stille og roligt tempo; hus og have holdes, så der ser ordentligt ud – og både gør det selv- og håndarbejde passer folk her godt. Skal man rundt i landskabet, tager de fleste af områdets beboere bilen.

Læs mere om Under Bøgen og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

DinGeo har samlet geodata på alle de 34 adresser, der ligger på August Bournonvilles Passage (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Under bøgen
Under bøgen (Conzoom type).

Info om 1055 K������benhavn-k

Du kan finde en oversigt over 1055 k������benhavn-k her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 1055 k������benhavn-k