DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen Tordenskjoldsgade eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 19 i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.


Info om Tordenskjoldsgade

Tordenskjoldsgade er en eksklusiv vej i postnummer 1055 med typiske vurderingspriser 9-10 mio. kr. i den absolut dyre ende. Den højeste AVM vurderingspris 16,44 mio. kr. finder du på Tordenskjoldsgade 27, 4. th. Blandt vejens 300 adresser er der 14 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Tordenskjoldsgade 7, 4. th med den højeste bevaringsværdi.

Den mest almindelige husstandstype på Tordenskjoldsgade er Kulturnauter.

I dette område bor der mange veluddannede mennesker, der har lange eller mellemlange videregående uddannelser og høje stillinger på CVet. De fleste her er yngre singler og familier uden børn, der bor i ejer- eller andelslejligheder.

Man er meget passioneret omkring sit arbejde, men tilhører også et segment, der er storforbrugere af kultur: gerne af den traditionelle slags: teater, museum og biografer. Ligesom man også godt kan lide at bruge tid på at lave gourmetmad til sine gæster.

Læs mere om Kulturnauter og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Selvom der ikke p.t. er boliger til salg på Tordenskjoldsgade, så har vejen en aktivt boligmarked. Vi har registreret 10 boligsalg, på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 300 adresser, der ligger på Tordenskjoldsgade (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Kulturnauter
Kulturnauter (Conzoom type).

Info om 1055 K������benhavn-k

Du kan finde en oversigt over 1055 k������benhavn-k her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 1055 k������benhavn-k