DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen Nikolaj Plads eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 34 i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.


Info om Nikolaj Plads

Nikolaj Plads er en eksklusiv vej i postnummer 1067 med typiske vurderingspriser 7-8 mio. kr. i den absolut dyre ende. Den højeste AVM vurderingspris 19,66 mio. kr. finder du på Nikolaj Plads 9, 1. tv. Blandt vejens 177 adresser er der 5 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Nikolaj Plads 5, st. med den højeste bevaringsværdi.

Den mest almindelige husstandstype på Nikolaj Plads er City-singler.

I området her kommer du til at bo blandt unge; mange er under 35 år, singler, og de fleste uden børn. Det er lønmodtagere og studerende, der endnu ikke rigtigt er kommet i gang på arbejdsmarkedet, hvorfor indkomstniveauet også ligger under gennemsnittet.

Hjemmene fordeler sig på privat udlejede ejer- eller almennyttige boliger, der typisk ikke er over 70 kvadratmeter store. Transporten foregår på cykel eller med kollektiv trafik, og turen går eksempelvis til fodbold, koncert eller en bar.

Læs mere om City-singler og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Selvom der ikke p.t. er boliger til salg på Nikolaj Plads, så har vejen en aktivt boligmarked. Vi har registreret 10 boligsalg, på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 177 adresser, der ligger på Nikolaj Plads (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

City-singler
City-singler (Conzoom type).

Info om 1067 K��benhavn-k

Du kan finde en oversigt over 1067 k��benhavn-k her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 1067 k��benhavn-k