DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen Lille Kongensgade eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 20a i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.


Info om Lille Kongensgade

. Blandt vejens 91 adresser er der 2 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Lille Kongensgade 12, st. med den højeste bevaringsværdi og en stilart beskrevet som Klassicisme.

Den mest almindelige husstandstype på Lille Kongensgade er Under Bøgen.

Blandt naboerne her vil du hyppigt støde på par og enlige i 40-65-årsalderen, de fleste med ingen eller kun ganske få børn. Indkomsterne er til gengæld pæne, om end der ikke er de store friværdier i områdets ejerboliger, som typisk består af murermestervillaer og bungalows.

Hverdagen foregår i stille og roligt tempo; hus og have holdes, så der ser ordentligt ud – og både gør det selv- og håndarbejde passer folk her godt. Skal man rundt i landskabet, tager de fleste af områdets beboere bilen.

Læs mere om Under Bøgen og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Selvom der ikke p.t. er boliger til salg på Lille Kongensgade, så har vejen en aktivt boligmarked. Vi har registreret 8 boligsalg, på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 91 adresser, der ligger på Lille Kongensgade (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Under bøgen
Under bøgen (Conzoom type).

Info om 1074 København-k

Du kan finde en oversigt over 1074 københavn-k her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 1074 københavn-k