DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen Østergade eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 5 i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.


Info om Østergade

Østergade er en eksklusiv vej i postnummer 1100 med typiske vurderingspriser 5-6 mio. kr. i den absolut dyre ende. Den højeste AVM vurderingspris 5,77 mio. kr. finder du på Østergade 11, 4. . Blandt vejens 300 adresser er der 18 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Østergade 61, st. 1 med den højeste bevaringsværdi og en stilart beskrevet som Renæssance; Historicisme.

Den mest almindelige husstandstype på Østergade er Under Bøgen.

Blandt naboerne her vil du hyppigt støde på par og enlige i 40-65-årsalderen, de fleste med ingen eller kun ganske få børn. Indkomsterne er til gengæld pæne, om end der ikke er de store friværdier i områdets ejerboliger, som typisk består af murermestervillaer og bungalows.

Hverdagen foregår i stille og roligt tempo; hus og have holdes, så der ser ordentligt ud – og både gør det selv- og håndarbejde passer folk her godt. Skal man rundt i landskabet, tager de fleste af områdets beboere bilen.

Læs mere om Under Bøgen og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Selvom der ikke p.t. er boliger til salg på Østergade, så har vejen en aktivt boligmarked. Vi har registreret 4 boligsalg, på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 300 adresser, der ligger på Østergade (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Under bøgen
Under bøgen (Conzoom type).

Info om 1100 København-k

Du kan finde en oversigt over 1100 københavn-k her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 1100 københavn-k