DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen Østergade eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 5 i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.

Prøv eventuelt at indtaste adressen igen, eller gå til forsiden.

dingeo.dk

Generelt om vejen %C3%B8stergade

Boligerne på Østergade har gns. vurderingspriser omkring 2-3 mio. kr. Den højeste AVM vurderingspris 4,82 mio. kr. finder du på Østergade 11, 3. .

Den mest almindelige husstandstype på Østergade er Kulturnauter. Der findes Kulturnauter i alle aldre, omend der er en overrepræsentation af folk mellem 20'erne og 30'erne. Over halvdelen af dem er singler, men det er faktisk helt normalt for familier i storbyen. Tre ud af fire har ingen børn. Læs mere om Kulturnauter og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her ».

Selvom der ikke p.t. er boliger til salg på Østergade, så har vejen en aktivt boligmarked. Vi har registreret 3 boligsalg, på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 300 adresser, der ligger på Østergade (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Kulturnauter
Kulturnauter (Conzoom type).

Postnummer 1100 København-k

Du kan finde en oversigt over 1100 københavn-k her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 1100 københavn-k