DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen Grønnegade eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 41c i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.


Info om Grønnegade

Grønnegade er en eksklusiv vej i postnummer 1107 med typiske vurderingspriser 5-6 mio. kr. i den absolut dyre ende. Den højeste AVM vurderingspris 8,56 mio. kr. finder du på Grønnegade 33, 1. . Blandt vejens 192 adresser er der 11 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Grønnegade 26, st. tv med den højeste bevaringsværdi og en stilart beskrevet som Anden stilart.

Den mest almindelige husstandstype på Grønnegade er Kulturnauter.

I dette område bor der mange veluddannede mennesker, der har lange eller mellemlange videregående uddannelser og høje stillinger på CVet. De fleste her er yngre singler og familier uden børn, der bor i ejer- eller andelslejligheder.

Man er meget passioneret omkring sit arbejde, men tilhører også et segment, der er storforbrugere af kultur: gerne af den traditionelle slags: teater, museum og biografer. Ligesom man også godt kan lide at bruge tid på at lave gourmetmad til sine gæster.

Læs mere om Kulturnauter og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Grønnegade har et aktivt boligmarked og lige nu er der 2 boliger til salg. Vi har registreret 10 boligsalg, på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 192 adresser, der ligger på Grønnegade (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Kulturnauter
Kulturnauter (Conzoom type).

Info om 1107 København-k

Du kan finde en oversigt over 1107 københavn-k her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 1107 københavn-k