DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen Kronprinsensgade eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 6c i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.


Info om Kronprinsensgade

Kronprinsensgade er en eksklusiv vej i postnummer 1114 med typiske vurderingspriser 6-7 mio. kr. i den absolut dyre ende. Den højeste AVM vurderingspris 17,06 mio. kr. finder du på Kronprinsensgade 5, 3. . Blandt vejens 222 adresser er der 10 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Kronprinsensgade 4 med den højeste bevaringsværdi og en stilart beskrevet som Anden stilart; Klassicisme.

Den mest almindelige husstandstype på Kronprinsensgade er Under Bøgen.

Blandt naboerne her vil du hyppigt støde på par og enlige i 40-65-årsalderen, de fleste med ingen eller kun ganske få børn. Indkomsterne er til gengæld pæne, om end der ikke er de store friværdier i områdets ejerboliger, som typisk består af murermestervillaer og bungalows.

Hverdagen foregår i stille og roligt tempo; hus og have holdes, så der ser ordentligt ud – og både gør det selv- og håndarbejde passer folk her godt. Skal man rundt i landskabet, tager de fleste af områdets beboere bilen.

Læs mere om Under Bøgen og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Kronprinsensgade har et aktivt boligmarked og lige nu er der 1 boliger til salg. Vi har registreret 9 boligsalg, på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 222 adresser, der ligger på Kronprinsensgade (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Under bøgen
Under bøgen (Conzoom type).

Info om 1114 København-k

Du kan finde en oversigt over 1114 københavn-k her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 1114 københavn-k