DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Vejen Kronprinsensgade eksisterer, men vi kan ikke finde husnummer 7 i vores database. Vi har samlet en oversigt over Kronprinsensgade her »


Info om Kronprinsensgade

Kronprinsensgade er en eksklusiv vej i postnummer 1114 med typiske vurderingspriser 7-8 mio. kr. i den absolut dyre ende. Den højeste AVM vurderingspris 19,22 mio. kr. finder du på Kronprinsensgade 5, 3. . Blandt vejens 222 adresser er der 10 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Kronprinsensgade 4 med den højeste bevaringsværdi og en stilart beskrevet som Anden stilart; Klassicisme.

Den mest almindelige husstandstype på Kronprinsensgade er par og enlige i ældre huse. Læs mere om Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Selvom der ikke p.t. er boliger til salg på Kronprinsensgade, så har vejen en aktivt boligmarked. Vi har registreret 10 boligsalg, på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 222 adresser, der ligger på Kronprinsensgade (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Under bøgen
Under bøgen (Conzoom type).

Info om 1114 København-k

Du kan finde en oversigt over 1114 københavn-k her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 1114 københavn-k