DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen Gammel Mønt eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 35 i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.


Info om Gammel Mønt

Gammel Mønt er en eksklusiv vej i postnummer 1117 med typiske vurderingspriser 5-6 mio. kr. i den absolut dyre ende. Den højeste AVM vurderingspris 10,38 mio. kr. finder du på Gammel Mønt 31, 3. . Blandt vejens 179 adresser er der 3 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Gammel Mønt 12, kl. med den højeste bevaringsværdi og en stilart beskrevet som Historicisme; Renæssance.

Den mest almindelige husstandstype på Gammel Mønt er Guldkant på Tilværelsen.

I området her finder man mange modne par, de er typisk mellem 50 og 75 år og uden hjemmeboende børn. Deres formue ligger langt over gennemsnittet, det samme gør indkomsten, og selvom de nærmer sig pensionsalderen, er mange aktive på arbejdsmarkedet.

De ejendomme, man her bor i, er store; ofte over 180 kvadratmeter - og stort set alle har mindst en bil. Fritiden bruges gerne i haven, på golfbanen, i teateret eller på andre kulturelle begivenheder, ligesom man også gerne går i kirke.

Læs mere om Guldkant på Tilværelsen og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Gammel Mønt har et aktivt boligmarked og lige nu er der 1 boliger til salg. Vi har registreret 10 boligsalg, på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 179 adresser, der ligger på Gammel Mønt (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Guldkant på tilværelsen
Guldkant på tilværelsen (Conzoom type).

Info om 1117 København-k

Du kan finde en oversigt over 1117 københavn-k her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 1117 københavn-k