DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen Landemærket eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 9d i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.


Info om Landemærket

Landemærket er en eksklusiv vej i postnummer 1119 med typiske vurderingspriser 6-7 mio. kr. i den absolut dyre ende. Den højeste AVM vurderingspris 15,67 mio. kr. finder du på Landemærket 27, 3. tv. Blandt vejens 139 adresser er der 9 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Landemærket 43 med den højeste bevaringsværdi og en arkitektur beskrevet som Fremstår som to huse, fine ildebrandshuse.

Den mest almindelige husstandstype på Landemærket er Under Bøgen.

Blandt naboerne her vil du hyppigt støde på par og enlige i 40-65-årsalderen, de fleste med ingen eller kun ganske få børn. Indkomsterne er til gengæld pæne, om end der ikke er de store friværdier i områdets ejerboliger, som typisk består af murermestervillaer og bungalows.

Hverdagen foregår i stille og roligt tempo; hus og have holdes, så der ser ordentligt ud – og både gør det selv- og håndarbejde passer folk her godt. Skal man rundt i landskabet, tager de fleste af områdets beboere bilen.

Læs mere om Under Bøgen og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Landemærket har et aktivt boligmarked og lige nu er der 1 boliger til salg. Vi har registreret 10 boligsalg, på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 139 adresser, der ligger på Landemærket (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Under bøgen
Under bøgen (Conzoom type).

Info om 1119 København-k

Du kan finde en oversigt over 1119 københavn-k her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 1119 københavn-k