DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen Landemærket eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 9d i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.


Info om Landemærket

Landemærket er en eksklusiv vej i postnummer 1119 med typiske vurderingspriser 5-6 mio. kr. i den absolut dyre ende. Den højeste AVM vurderingspris 15,67 mio. kr. finder du på Landemærket 27, 3. tv. Blandt vejens 139 adresser er der 9 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Landemærket 43 med den højeste bevaringsværdi og en arkitektur beskrevet som Fremstår som to huse, fine ildebrandshuse.

Den mest almindelige husstandstype på Landemærket er Lykkesmed.

Her støder du typisk på par i 40’erne – der gerne vil forene arbejds- og privatliv. Mange er selvstændige, nogle har erhverv på deres hjemadresse, og så er der også en del, der er aktive i foreningslivet uden at blive betalt for det.

Til trods for at ikke alle her har børn – og de der har, sjældent har mere end to, er husene rummelige, og der er typisk én til to biler i indkørslen. I området her er man praktisk anlagt, men det bliver ikke til meget andet motion og sport, end den man ser på tv.

Læs mere om Lykkesmed og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Landemærket har et aktivt boligmarked og lige nu er der 1 boliger til salg. Vi har registreret 10 boligsalg, på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 139 adresser, der ligger på Landemærket (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Lykkesmed
Lykkesmed (Conzoom type).

Info om 1119 København-k

Du kan finde en oversigt over 1119 københavn-k her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 1119 københavn-k