DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Vejen Købmagergade eksisterer, men vi kan ikke finde husnummer 42 i vores database. Vi har samlet en oversigt over Købmagergade her »


Info om Købmagergade

Købmagergade er en eksklusiv vej i postnummer 1150 med typiske vurderingspriser 6-7 mio. kr. i den absolut dyre ende. Den højeste AVM vurderingspris 13,50 mio. kr. finder du på Købmagergade 13B, 1. th. Blandt vejens 300 adresser er der 38 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Købmagergade 42, 2. med den højeste bevaringsværdi og en arkitektur beskrevet som fint hus ordinære vindu. basen skåret i z dele.

Den mest almindelige husstandstype på Købmagergade er par og enlige i ældre huse. Læs mere om Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Selvom der ikke p.t. er boliger til salg på Købmagergade, så har vejen en aktivt boligmarked. Vi har registreret 10 boligsalg, på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 300 adresser, der ligger på Købmagergade (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Under bøgen
Under bøgen (Conzoom type).

Info om 1150 København-k

Du kan finde en oversigt over 1150 københavn-k her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 1150 københavn-k