DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Vejen Niels Hemmingsens Gade eksisterer, men vi kan ikke finde husnummer 24 i vores database. Vi har samlet en oversigt over Niels Hemmingsens Gade her »


Info om Niels Hemmingsens Gade

Niels Hemmingsens Gade er en eksklusiv vej i postnummer 1153 med typiske vurderingspriser 6-7 mio. kr. i den absolut dyre ende. Den højeste AVM vurderingspris 14,33 mio. kr. finder du på Niels Hemmingsens Gade 32A, 3. tv. Blandt vejens 147 adresser er der 7 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Niels Hemmingsens Gade 4, kl. th med den højeste bevaringsværdi og en stilart beskrevet som Anden stilart.

Den mest almindelige husstandstype på Niels Hemmingsens Gade er par og enlige i ældre huse. Læs mere om Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Niels Hemmingsens Gade har et aktivt boligmarked og lige nu er der 3 boliger til salg. Vi har registreret 10 boligsalg, på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 147 adresser, der ligger på Niels Hemmingsens Gade (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Under bøgen
Under bøgen (Conzoom type).

Info om 1153 K��benhavn-k

Du kan finde en oversigt over 1153 k��benhavn-k her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 1153 k��benhavn-k