DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Vejen Anker Heegaards Gade eksisterer, men vi kan ikke finde husnummer 3 i vores database. Vi har samlet en oversigt over Anker Heegaards Gade her »


Info om Anker Heegaards Gade

Anker Heegaards Gade er en eksklusiv vej i postnummer 1572 med typiske vurderingspriser 7-8 mio. kr. i den absolut dyre ende. Den højeste AVM vurderingspris 7,59 mio. kr. finder du på Anker Heegaards Gade 3, 6. th. Blandt vejens 131 adresser er der 3 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Anker Heegaards Gade 5, 1. tv med den højeste bevaringsværdi og en arkitektur beskrevet som markant særpræget iøjnefaldende m.mange detaljer.

Den mest almindelige husstandstype på Anker Heegaards Gade er unge lejere under uddannelse. Læs mere om Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Selvom der ikke p.t. er boliger til salg på Anker Heegaards Gade, så har vejen en aktivt boligmarked. Vi har registreret 10 boligsalg, på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 131 adresser, der ligger på Anker Heegaards Gade (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

City-singler
City-singler (Conzoom type).

Info om 1572 København-v

Du kan finde en oversigt over 1572 københavn-v her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 1572 københavn-v