DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen Anker Heegaards Gade eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 3 i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.


Info om Anker Heegaards Gade

Anker Heegaards Gade er en eksklusiv vej i postnummer 1572 med typiske vurderingspriser 8-9 mio. kr. i den absolut dyre ende. Den højeste AVM vurderingspris 8,15 mio. kr. finder du på Anker Heegaards Gade 3, 6. th. Blandt vejens 131 adresser er der 3 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Anker Heegaards Gade 5, 1. tv med den højeste bevaringsværdi og en arkitektur beskrevet som markant særpræget iøjnefaldende m.mange detaljer.

Den mest almindelige husstandstype på Anker Heegaards Gade er City-singler.

I området her kommer du til at bo blandt unge; mange er under 35 år, singler, og de fleste uden børn. Det er lønmodtagere og studerende, der endnu ikke rigtigt er kommet i gang på arbejdsmarkedet, hvorfor indkomstniveauet også ligger under gennemsnittet.

Hjemmene fordeler sig på privat udlejede ejer- eller almennyttige boliger, der typisk ikke er over 70 kvadratmeter store. Transporten foregår på cykel eller med kollektiv trafik, og turen går eksempelvis til fodbold, koncert eller en bar.

Læs mere om City-singler og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Selvom der ikke p.t. er boliger til salg på Anker Heegaards Gade, så har vejen en aktivt boligmarked. Vi har registreret 1 boligsalg, på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 131 adresser, der ligger på Anker Heegaards Gade (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

City-singler
City-singler (Conzoom type).

Info om 1572 København-v

Du kan finde en oversigt over 1572 københavn-v her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 1572 københavn-v