DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen Bernstorffsgade eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 27 i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.


Info om Bernstorffsgade

Bernstorffsgade er en eksklusiv vej i postnummer 1577 med typiske vurderingspriser 7-8 mio. kr. i den absolut dyre ende. Den højeste AVM vurderingspris 10,35 mio. kr. finder du på Bernstorffsgade 23, 5. . Blandt vejens 207 adresser er der 6 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Bernstorffsgade 11 med den højeste bevaringsværdi og en arkitektur beskrevet som mange spændende detaljer.

Den mest almindelige husstandstype på Bernstorffsgade er Lykkesmed.

Her støder du typisk på par i 40’erne – der gerne vil forene arbejds- og privatliv. Mange er selvstændige, nogle har erhverv på deres hjemadresse, og så er der også en del, der er aktive i foreningslivet uden at blive betalt for det.

Til trods for at ikke alle her har børn – og de der har, sjældent har mere end to, er husene rummelige, og der er typisk én til to biler i indkørslen. I området her er man praktisk anlagt, men det bliver ikke til meget andet motion og sport, end den man ser på tv.

Læs mere om Lykkesmed og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Bernstorffsgade har et aktivt boligmarked og lige nu er der 1 boliger til salg. Vi har registreret 10 boligsalg, på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 207 adresser, der ligger på Bernstorffsgade (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Lykkesmed
Lykkesmed (Conzoom type).

Info om 1577 K��benhavn-v

Du kan finde en oversigt over 1577 k��benhavn-v her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 1577 k��benhavn-v