DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen Herholdtsgade eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 6 i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.


Info om Herholdtsgade

. Blandt vejens 19 adresser er der 1 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Herholdtsgade 4, 2. med den højeste bevaringsværdi og en stilart beskrevet som Funktionalisme; Anden stilart.

Den mest almindelige husstandstype på Herholdtsgade er Lykkesmed.

Her støder du typisk på par i 40’erne – der gerne vil forene arbejds- og privatliv. Mange er selvstændige, nogle har erhverv på deres hjemadresse, og så er der også en del, der er aktive i foreningslivet uden at blive betalt for det.

Til trods for at ikke alle her har børn – og de der har, sjældent har mere end to, er husene rummelige, og der er typisk én til to biler i indkørslen. I området her er man praktisk anlagt, men det bliver ikke til meget andet motion og sport, end den man ser på tv.

Læs mere om Lykkesmed og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

DinGeo har samlet geodata på alle de 19 adresser, der ligger på Herholdtsgade (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Lykkesmed
Lykkesmed (Conzoom type).

Info om 1605 København-v

Du kan finde en oversigt over 1605 københavn-v her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 1605 københavn-v