DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Vejen Vester Farimagsgade eksisterer, men vi kan ikke finde husnummer 29 i vores database. Vi har samlet en oversigt over Vester Farimagsgade her »


Info om Vester Farimagsgade

Vester Farimagsgade er en eksklusiv vej i postnummer 1606 med typiske vurderingspriser 7-8 mio. kr. i den absolut dyre ende. Den højeste AVM vurderingspris 9,59 mio. kr. finder du på Vester Farimagsgade 31, 5. . Blandt vejens 293 adresser er der 7 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Vester Farimagsgade 23, kl. med den højeste bevaringsværdi og en stilart beskrevet som Funktionalisme.

Den mest almindelige husstandstype på Vester Farimagsgade er erhvervsdrivende fra hjemmeadressen. Læs mere om Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Selvom der ikke p.t. er boliger til salg på Vester Farimagsgade, så har vejen en aktivt boligmarked. Vi har registreret 10 boligsalg, på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 293 adresser, der ligger på Vester Farimagsgade (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Lykkesmed
Lykkesmed (Conzoom type).

Info om 1606 K������������������������������������������������������benhavn-v

Du kan finde en oversigt over 1606 k������������������������������������������������������benhavn-v her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 1606 k������������������������������������������������������benhavn-v