DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen Vester Farimagsgade eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 23 i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.


Info om Vester Farimagsgade

Vester Farimagsgade er en eksklusiv vej i postnummer 1606 med typiske vurderingspriser 6-7 mio. kr. i den absolut dyre ende. Den højeste AVM vurderingspris 8,95 mio. kr. finder du på Vester Farimagsgade 31, 5. . Blandt vejens 293 adresser er der 7 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Vester Farimagsgade 23, kl. med den højeste bevaringsværdi og en stilart beskrevet som Funktionalisme.

Den mest almindelige husstandstype på Vester Farimagsgade er Lykkesmed.

Her støder du typisk på par i 40’erne – der gerne vil forene arbejds- og privatliv. Mange er selvstændige, nogle har erhverv på deres hjemadresse, og så er der også en del, der er aktive i foreningslivet uden at blive betalt for det.

Til trods for at ikke alle her har børn – og de der har, sjældent har mere end to, er husene rummelige, og der er typisk én til to biler i indkørslen. I området her er man praktisk anlagt, men det bliver ikke til meget andet motion og sport, end den man ser på tv.

Læs mere om Lykkesmed og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Vester Farimagsgade har et aktivt boligmarked og lige nu er der 1 boliger til salg. Vi har registreret 10 boligsalg, på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 293 adresser, der ligger på Vester Farimagsgade (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Lykkesmed
Lykkesmed (Conzoom type).

Info om 1606 K��benhavn-v

Du kan finde en oversigt over 1606 k��benhavn-v her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 1606 k��benhavn-v