DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen Istedgade eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 43b i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.

Prøv eventuelt at indtaste adressen igen, eller gå til forsiden.

dingeo.dk

Generelt om vejen Istedgade

Boligerne på Istedgade har gns. vurderingspriser omkring 4-5 mio. kr. Den højeste AVM vurderingspris 9,07 mio. kr. finder du på Istedgade 88, 4. . Blandt vejens 300 adresser er der 47 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Istedgade 20, kl. med den højeste bevaringsværdi og en arkitektur beskrevet som ark. Andreas Clemmensen.

Den mest almindelige husstandstype på Istedgade er Ung Andel. Halvdelen af Ung andel er under 35 år, langt de fleste er singler og meget få har børn. De, der er færdiguddannede, sidder i gode jobs og enkelte er selvstændige. Indkomsten er endnu oftest i den nedre halvdel af skalaen, men der bliver den næppe. Læs mere om Ung Andel og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her ».

Istedgade har et aktivt boligmarked og lige nu er der 3 boliger til salg. Vi har registreret 55 boligsalg, på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 300 adresser, der ligger på Istedgade (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Ung andel
Ung andel (Conzoom type).

Postnummer 1650 København-v

Du kan finde en oversigt over 1650 københavn-v her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 1650 københavn-v