DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen Roskildevej eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 54c i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.

Prøv eventuelt at indtaste adressen igen, eller gå til forsiden.

dingeo.dk

Generelt om vejen Roskildevej

Boligerne på Roskildevej har gns. vurderingspriser omkring 2-3 mio. kr. Den højeste AVM vurderingspris 5,58 mio. kr. finder du på Roskildevej 114, 6. tv. Blandt vejens 300 adresser er der 12 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Roskildevej 59B med den højeste bevaringsværdi og en arkitektur beskrevet som usædvanligt smuk og velproportioneret bygningskompleks.

Den mest almindelige husstandstype på Roskildevej er Duopolerne. Mere end to tredjedele er singler. Endnu flere har ingen børn. En lille halvdel er 23 til 35 år og den anden er 40 til 60 år. To ret forskellige aldersklasser, som deler tag. Tæt på en fjerdedel har en anden oprindelse end dansk. Læs mere om Duopolerne og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her ».

Roskildevej har et aktivt boligmarked og lige nu er der 4 boliger til salg. Vi har registreret 10 boligsalg, på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 300 adresser, der ligger på Roskildevej (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Duopolerne
Duopolerne(Conzoom type).

Postnummer 2000 Frederiksberg

Du kan finde en oversigt over 2000 frederiksberg her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 2000 frederiksberg