DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen Aggersborggade eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 2 i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.


Info om Aggersborggade

Boligerne på Aggersborggade har gns. vurderingspriser omkring 4-5 mio. kr. Den højeste AVM vurderingspris 4,93 mio. kr. finder du på Aggersborggade 9, 2. tv. Blandt vejens 120 adresser er der 8 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Aggersborggade 1, st. th med den højeste bevaringsværdi.

Den mest almindelige husstandstype på Aggersborggade er Kulturnauter.

I dette område bor der mange veluddannede mennesker, der har lange eller mellemlange videregående uddannelser og høje stillinger på CVet. De fleste her er yngre singler og familier uden børn, der bor i ejer- eller andelslejligheder.

Man er meget passioneret omkring sit arbejde, men tilhører også et segment, der er storforbrugere af kultur: gerne af den traditionelle slags: teater, museum og biografer. Ligesom man også godt kan lide at bruge tid på at lave gourmetmad til sine gæster.

Læs mere om Kulturnauter og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Selvom der ikke p.t. er boliger til salg på Aggersborggade, så har vejen en aktivt boligmarked. Vi har registreret 10 boligsalg, på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 120 adresser, der ligger på Aggersborggade (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Kulturnauter
Kulturnauter (Conzoom type).

Info om 2100 København-ø

Du kan finde en oversigt over 2100 københavn-ø her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 2100 københavn-ø