DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen Edel Sauntes Allé eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 12 i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.


Info om Edel Sauntes Allé

. Blandt vejens 32 adresser er der 1 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Edel Sauntes Allé 20 med den højeste bevaringsværdi og en arkitektur beskrevet som Cirkelrund cafe-pavillon m. træsøjler og glas.

Den mest almindelige husstandstype på Edel Sauntes Allé er Plads i Reden.

Området huser mange ældre enlige og par, typisk med en alder over 50 år og i nogle tilfælde også helt op over 75 år. Derfor er ungerne også flyttet hjemmefra og pladsen i husene, som der er mange af, er derfor blevet bedre. De fleste bor i huse eller rækkehuse på mellem 80 og 100 kvadratmeter.

Man er glade for hjemlige gøremål; haven passes, huset vedligeholdes, der er tid til håndarbejde og til at læse lokalavisen – mens det dog er under halvdelen, der får dyrket motion hver uge.

Læs mere om Plads i Reden og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

DinGeo har samlet geodata på alle de 32 adresser, der ligger på Edel Sauntes Allé (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Plads i reden
Plads i reden (Conzoom type).

Info om 2100 København-ø

Du kan finde en oversigt over 2100 københavn-ø her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 2100 københavn-ø