DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen Nyborggade eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 4a i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.


Info om Nyborggade

Boligerne på Nyborggade har gns. vurderingspriser omkring 2-3 mio. kr. Den højeste AVM vurderingspris 14,63 mio. kr. finder du på Nyborggade 4, 1. . Blandt vejens 300 adresser er der 8 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Nyborggade 20, st. th med den højeste bevaringsværdi og en arkitektur beskrevet som Ark. Strøm Tejsen, Kbh's Komm. Bygn.kompleks i rød mur.

Den mest almindelige husstandstype på Nyborggade er Familiebånd.

Området er mangfoldigt på generationer og består i særlig høj grad af enlige uden børn. Uddannelsesniveauet er lavere end gennemsnittet med en del ledige, pensionerede og studerende. Derfor er formuen også beskeden og mange bor i lejligheder på mellem 40 og 80 kvadratmeter.

Hverdagen foregår stille og roligt – hellere hjemme end ude – og med en særlig nær tilknytning til familien og venner, der gerne bydes på spændende middage. Madlavning er nemlig blandt interesserne i dette segment.

Læs mere om Familiebånd og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Nyborggade har et aktivt boligmarked og lige nu er der 1 boliger til salg. Vi har registreret 10 boligsalg, på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 300 adresser, der ligger på Nyborggade (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Familiebånd
Familiebånd (Conzoom type).

Info om 2100 København-ø

Du kan finde en oversigt over 2100 københavn-ø her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 2100 københavn-ø