DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen Oslo Plads eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 2d i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.


Info om Oslo Plads

. Blandt vejens 70 adresser er der 3 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Oslo Plads 12, kl. med den højeste bevaringsværdi og en arkitektur beskrevet som Markant pudset hjørnebygn.- afrundet hj. Tårn m. kobber.

Den mest almindelige husstandstype på Oslo Plads er Kulturnauter.

I dette område bor der mange veluddannede mennesker, der har lange eller mellemlange videregående uddannelser og høje stillinger på CVet. De fleste her er yngre singler og familier uden børn, der bor i ejer- eller andelslejligheder.

Man er meget passioneret omkring sit arbejde, men tilhører også et segment, der er storforbrugere af kultur: gerne af den traditionelle slags: teater, museum og biografer. Ligesom man også godt kan lide at bruge tid på at lave gourmetmad til sine gæster.

Læs mere om Kulturnauter og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

DinGeo har samlet geodata på alle de 70 adresser, der ligger på Oslo Plads (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Kulturnauter
Kulturnauter (Conzoom type).

Info om 2100 København-ø

Du kan finde en oversigt over 2100 københavn-ø her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 2100 københavn-ø