DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen Vermundsgade eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 38 i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.


Info om Vermundsgade

Boligerne på Vermundsgade har gns. vurderingspriser omkring 3-4 mio. kr. Den højeste AVM vurderingspris 4,24 mio. kr. finder du på Vermundsgade 10, st. th. Blandt vejens 300 adresser er der 22 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Vermundsgade 1, 2. tv med den højeste bevaringsværdi og en arkitektur beskrevet som funkt.bygn.med glitterende cementpuds på facade.

Den mest almindelige husstandstype på Vermundsgade er Lykkesmed.

Her støder du typisk på par i 40’erne – der gerne vil forene arbejds- og privatliv. Mange er selvstændige, nogle har erhverv på deres hjemadresse, og så er der også en del, der er aktive i foreningslivet uden at blive betalt for det.

Til trods for at ikke alle her har børn – og de der har, sjældent har mere end to, er husene rummelige, og der er typisk én til to biler i indkørslen. I området her er man praktisk anlagt, men det bliver ikke til meget andet motion og sport, end den man ser på tv.

Læs mere om Lykkesmed og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Selvom der ikke p.t. er boliger til salg på Vermundsgade, så har vejen en aktivt boligmarked. Vi har registreret 10 boligsalg, på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 300 adresser, der ligger på Vermundsgade (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Lykkesmed
Lykkesmed (Conzoom type).

Info om 2100 København-ø

Du kan finde en oversigt over 2100 københavn-ø her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 2100 københavn-ø