DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen Willemoesgade eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 23 i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.

Prøv eventuelt at indtaste adressen igen, eller gå til forsiden.

dingeo.dk

Generelt om vejen Willemoesgade

Willemoesgade er en eksklusiv vej i postnummer 2100 med typiske vurderingspriser 5-6 mio. kr. i den absolut dyre ende. Den højeste AVM vurderingspris 14,28 mio. kr. finder du på Willemoesgade 56, 2. . Blandt vejens 300 adresser er der 23 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Willemoesgade 32, kl. med den højeste bevaringsværdi og en arkitektur beskrevet som bygn i blank mur m.balkoner slutt. i fronton. Sandstens.

Den mest almindelige husstandstype på Willemoesgade er Kulturnauter. Der findes Kulturnauter i alle aldre, omend der er en overrepræsentation af folk mellem 20'erne og 30'erne. Over halvdelen af dem er singler, men det er faktisk helt normalt for familier i storbyen. Tre ud af fire har ingen børn. Læs mere om Kulturnauter og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her ».

Willemoesgade har et aktivt boligmarked og lige nu er der 2 boliger til salg. Vi har registreret 154 boligsalg, på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 300 adresser, der ligger på Willemoesgade (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Kulturnauter
Kulturnauter (Conzoom type).

Postnummer 2100 København-ø

Du kan finde en oversigt over 2100 københavn-ø her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 2100 københavn-ø