DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen Amerika Plads eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 3e i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.


Info om Amerika Plads

Amerika Plads er en eksklusiv vej i postnummer 2100 med typiske vurderingspriser 6-7 mio. kr. i den absolut dyre ende. Den højeste AVM vurderingspris 13,27 mio. kr. finder du på Amerika Plads 23, 12. tv.

Den mest almindelige husstandstype på Amerika Plads er Byens Puls.

Der er gang i den blandt beboerne i dette område, de fleste er under 40 år og singler uden børn, mens der dog også er flere små familier med ét til to børn. Det er et område med mange veluddannede, der sidder i gode jobs og bor i ejerboliger: Typisk lejligheder på omkring 100 kvadratmeter.

Meget af den vågne tid går her med at arbejde, men man nyder også at bruge tid på byens kulturtilbud og aftenskole, og så er madlavning og sundhed generelt også vigtigt for denne type mennesker.

Læs mere om Byens Puls og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Amerika Plads har et aktivt boligmarked og lige nu er der 14 boliger til salg. Vi har registreret 10 boligsalg, på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 300 adresser, der ligger på Amerika Plads (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Byens puls
Byens puls (Conzoom type).

Info om 2100 K������benhavn-������

Du kan finde en oversigt over 2100 k������benhavn-������ her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 2100 k������benhavn-������