DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Vejen Anders Henriksens Gade eksisterer, men vi kan ikke finde husnummer 2a i vores database. Vi har samlet en oversigt over Anders Henriksens Gade her »


Info om Anders%20henriksens%20gade

Boligerne på Anders Henriksens Gade har gns. vurderingspriser omkring 3-4 mio. kr. Den højeste AVM vurderingspris 4,63 mio. kr. finder du på Anders Henriksens Gade 7, 4. th. Blandt vejens 113 adresser er der 1 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Anders Henriksens Gade 4, st. th med den højeste bevaringsværdi og en arkitektur beskrevet som Rimelig velproportioneret med mange detaljer.

Den mest almindelige husstandstype på Anders Henriksens Gade er voksne enlige midt i byen. Læs mere om Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Anders Henriksens Gade har et aktivt boligmarked og lige nu er der 1 boliger til salg. Vi har registreret 10 boligsalg, på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 113 adresser, der ligger på Anders Henriksens Gade (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Hjerterum
Hjerterum (Conzoom type).

Info om 2300 K%EF%BF%BD%EF%BF%BDbenhavn%20s

Du kan finde en oversigt over 2300 k%EF%BF%BD%EF%BF%BDbenhavn%20s her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 2300 k%EF%BF%BD%EF%BF%BDbenhavn%20s