DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen Bispebjerg Bakke eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 29 i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.


Info om Bispebjerg Bakke

Boligerne på Bispebjerg Bakke har gns. vurderingspriser omkring 4-5 mio. kr. Den højeste AVM vurderingspris 9,95 mio. kr. finder du på Bispebjerg Bakke 22F, 5. . Blandt vejens 300 adresser er der 1 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Bispebjerg Bakke 1, 1. 100 med den højeste bevaringsværdi og en arkitektur beskrevet som monoton fac,præget af vandrette vinduesbånd,penthouse.

Den mest almindelige husstandstype på Bispebjerg Bakke er Familiebånd.

Området er mangfoldigt på generationer og består i særlig høj grad af enlige uden børn. Uddannelsesniveauet er lavere end gennemsnittet med en del ledige, pensionerede og studerende. Derfor er formuen også beskeden og mange bor i lejligheder på mellem 40 og 80 kvadratmeter.

Hverdagen foregår stille og roligt – hellere hjemme end ude – og med en særlig nær tilknytning til familien og venner, der gerne bydes på spændende middage. Madlavning er nemlig blandt interesserne i dette segment.

Læs mere om Familiebånd og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

DinGeo har samlet geodata på alle de 300 adresser, der ligger på Bispebjerg Bakke (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Familiebånd
Familiebånd (Conzoom type).

Info om 2400 København-nv

Du kan finde en oversigt over 2400 københavn-nv her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 2400 københavn-nv