DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen Frederiksborgvej eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 27 i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.


Info om Frederiksborgvej

Boligerne på Frederiksborgvej har gns. vurderingspriser omkring 3-4 mio. kr. Den højeste AVM vurderingspris 7,36 mio. kr. finder du på Frederiksborgvej 183. Blandt vejens 300 adresser er der 47 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Frederiksborgvej 1A, st. med den højeste bevaringsværdi og en arkitektur beskrevet som ark.Holger Hjortenberg,pænt eks. på dansk funktionalis..

Den mest almindelige husstandstype på Frederiksborgvej er Duopolerne.

I området her er der særligt to aldersgrupper, der bosætter sig; en yngre gruppe i 20’erne og op til midten af 30’erne og en lidt ældre gruppe på 40-60 år. Fælles for de to grupper er, at flest er enlige uden børn, der godt kan lide byens kulturtilbud og at motionere.

Boligerne er typisk mindre ejerlejligheder, og mange bor til leje i forældrekøbte lejligheder eller i værelser: På den måde kan økonomien følge med boligmarkedet i landets storbyer, også selvom man blot har én indkomst.

Læs mere om Duopolerne og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Frederiksborgvej har et aktivt boligmarked og lige nu er der 3 boliger til salg. Vi har registreret 10 boligsalg, på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 300 adresser, der ligger på Frederiksborgvej (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Duopolerne
Duopolerne(Conzoom type).

Info om 2400 København-nv

Du kan finde en oversigt over 2400 københavn-nv her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 2400 københavn-nv