DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen Peter Rørdams Vej eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 4 i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.


Info om Peter Rørdams Vej

. Blandt vejens 76 adresser er der 2 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Peter Rørdams Vej 2, st. th med den højeste bevaringsværdi og en arkitektur beskrevet som ark.Wilh.Lauritzen,rolig facade præget af altanerne.

Den mest almindelige husstandstype på Peter Rørdams Vej er Hjerterum.

De mennesker, der bor i området her, er i nogen grad kendetegnet ved deres mangfoldighed: De er voksne i alle aldre, men flest er 40 år eller ældre og typisk uden hjemmeboende børn.

Boligerne er mellem 60 og 90 kvadratmeter og således ikke blandt landets største. For de flestes vedkommende er der tale om lejeboliger, måske fordi indkomstniveauet ikke er prangende. I dette område vil du få naboer, der er meget sociale og ofte har middagsgæster, der bydes på nye, spændende retter.

Læs mere om Hjerterum og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

DinGeo har samlet geodata på alle de 76 adresser, der ligger på Peter Rørdams Vej (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Hjerterum
Hjerterum (Conzoom type).

Info om 2400 København-nv

Du kan finde en oversigt over 2400 københavn-nv her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 2400 københavn-nv