DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen Tuborgvej eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 239e i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.


Info om Tuborgvej

Tuborgvej er en eksklusiv vej i postnummer 2400 med typiske vurderingspriser 5-6 mio. kr. i den absolut dyre ende. Den højeste AVM vurderingspris 7,42 mio. kr. finder du på Tuborgvej 236. Blandt vejens 300 adresser er der 34 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Tuborgvej 166, st. med den højeste bevaringsværdi og en arkitektur beskrevet som monumental bygn.,bestå. af flere sammenbyg.bygn.kroppe.

Den mest almindelige husstandstype på Tuborgvej er Kollegier.

Her i området støder du på nogle af boligmarkedets yngste. Det er typisk unge studerende i 20’erne på små kollegieværelser uden børn. Uddannelsen fylder det meste, og indtægten sikres ved siden af med studiejobs, hvilket også giver området et lavt formueniveau.

Boligerne er således også primært private lejeboliger, som kollegier ofte er, og der er typisk ikke mere end maksimalt 40 kvadratmeter at brede sig på. I dette område bruger man ofte byens muligheder for at få en øl eller gå til koncert.

Læs mere om Kollegier og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Selvom der ikke p.t. er boliger til salg på Tuborgvej, så har vejen en aktivt boligmarked. Vi har registreret 10 boligsalg, på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 300 adresser, der ligger på Tuborgvej (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Kollegier
Kollegier (Conzoom type).

Info om 2400 København-nv

Du kan finde en oversigt over 2400 københavn-nv her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 2400 københavn-nv