DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen Bisiddervej eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 18 i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.


Info om Bisiddervej

Boligerne på Bisiddervej har gns. vurderingspriser omkring 2-3 mio. kr. Den højeste AVM vurderingspris 4,59 mio. kr. finder du på Bisiddervej 10, 1. th. Blandt vejens 157 adresser er der 1 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Bisiddervej 4, kl. med den højeste bevaringsværdi og en arkitektur beskrevet som Ark.Th.Dreyer.Fac. dom. af små altaner.

Den mest almindelige husstandstype på Bisiddervej er City-singler.

I området her kommer du til at bo blandt unge; mange er under 35 år, singler, og de fleste uden børn. Det er lønmodtagere og studerende, der endnu ikke rigtigt er kommet i gang på arbejdsmarkedet, hvorfor indkomstniveauet også ligger under gennemsnittet.

Hjemmene fordeler sig på privat udlejede ejer- eller almennyttige boliger, der typisk ikke er over 70 kvadratmeter store. Transporten foregår på cykel eller med kollektiv trafik, og turen går eksempelvis til fodbold, koncert eller en bar.

Læs mere om City-singler og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Bisiddervej har et aktivt boligmarked og lige nu er der 1 boliger til salg. Vi har registreret 10 boligsalg, på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 157 adresser, der ligger på Bisiddervej (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

City-singler
City-singler (Conzoom type).

Info om 2400 K��benhavn-nv

Du kan finde en oversigt over 2400 k��benhavn-nv her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 2400 k��benhavn-nv