DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen Bygmestervej eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 21a i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.


Info om Bygmestervej

Boligerne på Bygmestervej er relativt billige med gns. vurderingspriser omkring 2,84 mio. kr. Den højeste AVM vurderingspris 2,84 mio. kr. finder du på Bygmestervej 4, 1. . Blandt vejens 300 adresser er der 2 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Bygmestervej 4, 1. med den højeste bevaringsværdi og en arkitektur beskrevet som gulstensbyg.,præget af fabriksvinduer,udtrykker funkt..

Den mest almindelige husstandstype på Bygmestervej er Byens Puls.

Der er gang i den blandt beboerne i dette område, de fleste er under 40 år og singler uden børn, mens der dog også er flere små familier med ét til to børn. Det er et område med mange veluddannede, der sidder i gode jobs og bor i ejerboliger: Typisk lejligheder på omkring 100 kvadratmeter.

Meget af den vågne tid går her med at arbejde, men man nyder også at bruge tid på byens kulturtilbud og aftenskole, og så er madlavning og sundhed generelt også vigtigt for denne type mennesker.

Læs mere om Byens Puls og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Selvom der ikke p.t. er boliger til salg på Bygmestervej, så har vejen en aktivt boligmarked. Vi har registreret 2 boligsalg, på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 300 adresser, der ligger på Bygmestervej (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Byens puls
Byens puls (Conzoom type).

Info om 2400 K��benhavn-nv

Du kan finde en oversigt over 2400 k��benhavn-nv her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 2400 k��benhavn-nv