DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen Rabarbervej eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 20 i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.


Info om Rabarbervej

. Blandt vejens 185 adresser er der 1 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Rabarbervej 2, st. 8 med den højeste bevaringsværdi og en arkitektur beskrevet som god bygningskrop, godt interiør.

Den mest almindelige husstandstype på Rabarbervej er Hjerterum.

De mennesker, der bor i området her, er i nogen grad kendetegnet ved deres mangfoldighed: De er voksne i alle aldre, men flest er 40 år eller ældre og typisk uden hjemmeboende børn.

Boligerne er mellem 60 og 90 kvadratmeter og således ikke blandt landets største. For de flestes vedkommende er der tale om lejeboliger, måske fordi indkomstniveauet ikke er prangende. I dette område vil du få naboer, der er meget sociale og ofte har middagsgæster, der bydes på nye, spændende retter.

Læs mere om Hjerterum og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

DinGeo har samlet geodata på alle de 185 adresser, der ligger på Rabarbervej (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Hjerterum
Hjerterum (Conzoom type).

Info om 2400 K��benhavn-nv

Du kan finde en oversigt over 2400 k��benhavn-nv her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 2400 k��benhavn-nv