DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen Rentemestervej eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 78e i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.


Info om Rentemestervej

Boligerne på Rentemestervej har gns. vurderingspriser omkring 4-5 mio. kr. Den højeste AVM vurderingspris 7,44 mio. kr. finder du på Rentemestervej 96. Blandt vejens 300 adresser er der 33 bevaringsværdige bygninger.

Den mest almindelige husstandstype på Rentemestervej er Kulturnauter.

I dette område bor der mange veluddannede mennesker, der har lange eller mellemlange videregående uddannelser og høje stillinger på CVet. De fleste her er yngre singler og familier uden børn, der bor i ejer- eller andelslejligheder.

Man er meget passioneret omkring sit arbejde, men tilhører også et segment, der er storforbrugere af kultur: gerne af den traditionelle slags: teater, museum og biografer. Ligesom man også godt kan lide at bruge tid på at lave gourmetmad til sine gæster.

Læs mere om Kulturnauter og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Rentemestervej har et aktivt boligmarked og lige nu er der 2 boliger til salg. Vi har registreret 10 boligsalg, på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 300 adresser, der ligger på Rentemestervej (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Kulturnauter
Kulturnauter (Conzoom type).

Info om 2400 K��benhavn-nv

Du kan finde en oversigt over 2400 k��benhavn-nv her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 2400 k��benhavn-nv