DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen Løkkekrogen eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 9 i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.


Info om Løkkekrogen

Boligerne på Løkkekrogen har gns. vurderingspriser omkring 3-4 mio. kr. Den højeste AVM vurderingspris 3,76 mio. kr. finder du på Løkkekrogen 26.

Den mest almindelige husstandstype på Løkkekrogen er Pleje og Omsorg.

Området huser nogle af landets ældste, de fleste er over 75 år og bor ofte i boliger, der passer godt til deres behov for omsorg. Det kan eksempelvis være i mindre lejligheder eller rækkehuse, der er lejede, men en del bor også stadig i deres egne hjem.

De, der har have, holder af at være i den og passe planterne, og ellers er det særligt siddestillende underholdning, tiden går med. Der ses meget tv, hvor damehåndbold er i høj kurs, men der bruges også tid på strikketøj og skønlitteratur.

Læs mere om Pleje og Omsorg og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Selvom der ikke p.t. er boliger til salg på Løkkekrogen, så har vejen en aktivt boligmarked. Vi har registreret 10 boligsalg, på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 121 adresser, der ligger på Løkkekrogen (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Pleje og omsorg
Pleje og omsorg (Conzoom type).

Info om 2625 Vallensbæk

Du kan finde en oversigt over 2625 vallensbæk her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 2625 vallensbæk