DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen Taastrup Hovedgade eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 186h i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.


Info om Taastrup Hovedgade

Boligerne på Taastrup Hovedgade har gns. vurderingspriser omkring 2-3 mio. kr. Den højeste AVM vurderingspris 7,55 mio. kr. finder du på Taastrup Hovedgade 181. Blandt vejens 300 adresser er der 22 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Taastrup Hovedgade 62A med den højeste bevaringsværdi.

Den mest almindelige husstandstype på Taastrup Hovedgade er Lykkesmed.

Her støder du typisk på par i 40’erne – der gerne vil forene arbejds- og privatliv. Mange er selvstændige, nogle har erhverv på deres hjemadresse, og så er der også en del, der er aktive i foreningslivet uden at blive betalt for det.

Til trods for at ikke alle her har børn – og de der har, sjældent har mere end to, er husene rummelige, og der er typisk én til to biler i indkørslen. I området her er man praktisk anlagt, men det bliver ikke til meget andet motion og sport, end den man ser på tv.

Læs mere om Lykkesmed og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Taastrup Hovedgade har et aktivt boligmarked og lige nu er der 4 boliger til salg. Vi har registreret 10 boligsalg, på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 300 adresser, der ligger på Taastrup Hovedgade (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Lykkesmed
Lykkesmed (Conzoom type).

Info om 2630 Taastrup

Du kan finde en oversigt over 2630 taastrup her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 2630 taastrup