DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen Asminderødvej eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 4 i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.


Info om Asminderødvej

Boligerne på Asminderødvej har gns. vurderingspriser omkring 4-5 mio. kr. Den højeste AVM vurderingspris 6,16 mio. kr. finder du på Asminderødvej 18.

Den mest almindelige husstandstype på Asminderødvej er City-singler.

I området her kommer du til at bo blandt unge; mange er under 35 år, singler, og de fleste uden børn. Det er lønmodtagere og studerende, der endnu ikke rigtigt er kommet i gang på arbejdsmarkedet, hvorfor indkomstniveauet også ligger under gennemsnittet.

Hjemmene fordeler sig på privat udlejede ejer- eller almennyttige boliger, der typisk ikke er over 70 kvadratmeter store. Transporten foregår på cykel eller med kollektiv trafik, og turen går eksempelvis til fodbold, koncert eller en bar.

Læs mere om City-singler og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Selvom der ikke p.t. er boliger til salg på Asminderødvej, så har vejen en aktivt boligmarked. Vi har registreret 10 boligsalg, på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 35 adresser, der ligger på Asminderødvej (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

City-singler
City-singler (Conzoom type).

Info om 2650 Hvidovre

Du kan finde en oversigt over 2650 hvidovre her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 2650 hvidovre