DinGeo — i hele Danmark

Fejl På Adressen
Vi kunne desværre ikke finde adressen.

Selve vejen Tippethøj eksisterer, men vi kan ikke finde husnummeret 2 i vores database. Send os meget gerne en e-mail hvis du mener, at der er tale om en fejl.


Info om Tippeth%C3%B8j

Boligerne på Tippethøj har gns. vurderingspriser omkring 4-5 mio. kr. Den højeste AVM vurderingspris 5,73 mio. kr. finder du på Tippethøj 19.

Den mest almindelige husstandstype på Tippethøj er Formue og Formåen.

I området her findes der mange par mellem 40 og 60 år, men også en del der er ældre end det. Cirka en tredjedel af familierne har to eller flere børn, og boligerne er i særdelshed ældre palæejendomme eller moderne, arkitekttegnede ejerboliger. I indkørslen holder der i hvert fald én bil mange steder også to – og så har mange også et sommerhus.

Beboerne her arbejder hårdt for deres indkomst og lever livet, når de har fri. De kan godt lide at have gæster og betaler gerne ekstra for god kvalitet.

Læs mere om Formue og Formåen og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her».

Selvom der ikke p.t. er boliger til salg på Tippethøj, så har vejen en aktivt boligmarked. Vi har registreret 10 boligsalg, på vejen.

DinGeo har samlet geodata på alle de 48 adresser, der ligger på Tippethøj (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Du kan læse meget mere her »

Formue og formåen
Formue og formåen (Conzoom type).

Info om 8680 Ry

Du kan finde en oversigt over 8680 ry her »
Tjek eventuelt også boliger til salg i 8680 ry