Villaen på Restrup Engvej 58 i Aalborg er opført i 1962 og indeholder 9 værelser, et køkken og to badeværelser fordelt på 268 m2.
Ejendommen ligger i Aalborg Kommune og tilhører skoledistriktet Nørholm Skole. De nærmeste naboer er typisk familier med aktivt landbrug. Den årlige risiko for indbrud er 1.6 procent i området. Generer openAI beskrivelse
Luftfoto af Restrup Engvej 58, 9000 Aalborg. Matriklen er markeret med den grønne polygon. Se skråfotos her »
Se flere fotosBemærk: Dingeo boligrapporten består udelukkende af offentligt tilgængelig geodata - læs mere om DinGeo og vores datakilder her.
Få en gratis beregning på den optimale solcelleløsning for dig med udgangspunkt i din ejendom og dit elforbrug.
Ønsker du at kende din boligs værdi? Få en præcis og uforpligtende boligvurdering af Nybolig, der tager højde for den helt aktuelle markedssituation og lokale forhold.
Boliga Tilstandsrapport giver dig god og hurtig service på tilstandsrapport, energimærke og elrapport. Køb én samlet pakke for kun 12.995,-
Udenombanken tilbyder gratis rådgivning om det helt rigtige boliglån, der passer til din økonomi.
Baseret på den overordnede radonklassificering, lokale geologiske forhold og bygningsdata vurderes radonrisiko på Restrup Engvej 58, 9000 Aalborg at være lav.
Restrup Engvej 58, 9000 Aalborg ligger i den gamle Ålborg kommune, der er klassificeret som Radonklasse 1 den næstlaveste klassificering. Det betyder at 0,3%-1% af husstandene i området vurderes at have et radonniveau på 200 Bq/m3 eller mere (WHO anbefaler at koncentrationen ikke overstiger den øvre grænseværdi på 100 Bq/m3). Som udgangspunkt er risiko for Radon i boligen derfor lav.
Det geologiske underlag på Restrup Engvej 58, 9000 Aalborg er Ferskvandsdannelser (Se Geologi og Geoteknik), der ikke øger risikoen for Radon.
Ejendommen Restrup Engvej 58, 9000 Aalborg er opført i 1962 (Se Boligoplysninger) og sandsynligvis ikke radonsikret mod undergrunden (først med bygningsreglementet i 1998 blev der stillet krav om, at nybyggeri skal radonsikres).
Restrup Engvej 58, 9000 Aalborg har en kælder på 40 m2. Kældere er generelt mere udsatte i forhold til radonforurening, men hvis ventileret kan en kælder være en god beskyttelse af resten af bygningen ifht radonindsivning.
Radon er en naturligt forekommende og radioaktiv gasart, der dannes i jord -og bjergarter, som indeholder thorium og uran. Radon trænger ind i boliger fra undergrunden. Gasarten kan hverken ses, lugtes eller smages.
DinGeo angiver risiko for Radon, og inkluderer ikke egentlige målinger indefra boligen...
Læs mere om Radon her »
Datakilder:
Risø, Statens Institut for Strålehygiejne, GEUS
Asbest | PCB | TM | |
Facade | |||
Fuger | |||
Gulve | |||
Isolering | |||
Maling | |||
Tag |
Tabelforklaring:
Grøn markerer lille risiko () og rød stor risiko () for sundhedsskadelige stoffer (Asbest, PCB og tungmetaller) i de forskellige bygningsdele.
Størrelsen angiver sandsynligheden for at den kunstige intelligens har ret (vurderet ud fra de mange tusinde træningsdata).
Risikovurderingen er baseret på en statistisk model og vi understreger, at der er tale om en risikovurdering med streg under risiko.
Asbest er en fællesbetegnelse for en gruppe mineraler velegnet til isolering og brandsikring. Fibre fra asbestholdige materialer er særdeles sundhedsskadelige på grund af fibrenes beskedne størrelse, men så længe de asbestholdige byggematerialer ikke afgiver fibre til luften, er asbest i bygningen ikke nødvendigvis farlig.
Villaen på Restrup Engvej 58 har risiko for Asbest i følgende byggematerialer (sandsynlighed angivet i efterfølgende parentes): Tagmateriale (100.0%)
PCB er en af verdens farligste miljøgifte. Nu om dage er det totalt forbudt at producere, importere og anvende byggematerialer, der indholder PCB. Forbuddet mod PCB har desværre ikke altid været gældende.
Villaen på Restrup Engvej 58 har risiko for PCB i følgende byggematerialer (sandsynlighed angivet i efterfølgende parentes): Maling (80.6%), Isolering (75.6%), Gulve (68.0%), Fuge (66.5%), Tagmateriale (58.4%), Facade (52.6%).
Tungmetaller har været anvendt i byggeriet i århundreder som kemisk tilsætning i bl.a. maling, grunder samt i metallisk form. Tungmetalholdige byggematerialer medfører ikke nødvendigvis indeklimaforurening, så længe stofferne er fast bundet, fx i blyskørter eller i malingsoverflader
Villaen på Restrup Engvej 58 har risiko for tungmetaller i følgende byggematerialer (sandsynlighed angivet i efterfølgende parentes): Maling (91.0%), Gulve (70.3%).
Risikovurderingerne er baseret på BBR data - sidst opdateret den 8 september, 2024
Se adressens BBR data
Baseret på data fra flere årtiers bygningskemiske undersøgelser har Niras udviklet en Machine Learning-algoritme, der kan forudsige risiko for miljø- og sundhedsskadelige stoffer i danske bygninger. Den kunstige intelligens forudser risici baseret på byggematerialer, byggeår og andre BBR data. Der er tale om et professionelt værktøj som Niras har brugt internt med stor success og som nu stilles offentlig tilgængeligt via DinGeo.
De Miljø- og sundhedsskadelig stoffer i bygningsdelene kan være afgørende for et godt indeklima og din sundhed. Det er en risikofaktor som alle boligejere og boligkøbere bør tage aldeles alvorligt.
Datakilder:
Niras og BBR
Der er ikke registreret jordforurening på ejendommen Restrup Engvej 58, 9000 Aalborg.
I følge BBR er der ikke olietank på villaens grund.
Ligesom selve grunden er ren, så er der heller ikke registreret andre jordforureninger i en omkreds af 500 meter fra Restrup Engvej 58, 9000 Aalborg.
Kortet ovenfor viser jordforurening i området omkring matriklen 1qy-Restrup Hgd., Sønderholm, der hører til Restrup Engvej 58, 9000 Aalborg (matriklen er markeret med med grøn). De røde omrader er egentlige jordforureninger (V2) og blå områder er mulige forureninger, der ikke endnu er undersøgt (V1). - Åbn stort kortForurenet jord truer grundvandet, naturen og menneskers sundhed. Spredt ud over Danmark er der mere end 15.000 grunde, der er forurenede af industri, affald og tankanlæg. Dertil kommer et tilsvarende antal grunde der muligvis er forurenede. Desuden er der i Danmark omkring 200.000 sløjfede olietanke, der udgør en væsentlig risiko for uregistreret jordforurening af specielt parcelhusgrunde.
Ved boligkøb skal du altid tjekke jordforurening og olietank. Olietank bør være registreret i BBR.
Læs mere om jordforurening her »Datakilder:
Danmarks Miljøportal
Adressens jordforureningsdata er sidst opdateret 15 september, 2024. - opdater
Jordforureningsdata indsamles, opdateres og adminstreres af regionerne. Hvis du vil vide mere om jordforurening omkring Restrup Engvej 58, 9000 Aalborg bør du kontakte den ansvarlige myndighed hos Region Nordjylland
Udendørs luftkvalitet på Restrup Engvej 58, 9000 Aalborg er gennemgående god.
Luftkoncentrationen af kvælstofdioxid (NO2) er 11.0 µg/m3, hvilket er relativt lavt ift EU's grænseværdi på 40 µg/m3. NO2 dannes i forbrændingsprocesser i biler, lastbiler, kraftværker, o.s.v. og høje koncentrationer af NO2 indikerer derfor dårlig luftkvalitet.
Luftkoncentrationen af PM2.5 partikler er 8.8 µg/m3, hvilket er under WHO's grænseværdi på 10 µg/m3. Hovedparten af de fine PM2.5 partikler er dannet udenfor Danmark og transporteret hertil med vinden. Hele Sjælland, Fyn og Sønderjylland har værdier over WHO's grænseværdi - Se de landsdækkende PM2.5 variationer på kort »
Luftkoncentrationen af PM10 partikler er 17.2 µg/m3, hvilket er under EU's og WHO's grænseværdi på henholdsvis 40 og 20 µg/m3. PM10 partikler er oftere fra lokalområdet og koncentrationerne har større geografisk variation end PM2.5 - Se de landsdækkende PM10 variationer på kort »
Luftkoncentrationen af Black carbon (eller sod) partikler er 0.3 µg/m3. Det er en relativ lav koncentration. Black carbon er ultrafine sod-partikler fra forbrændingskilder (f.eks. vejtrafik, brændeovne, kraftværker). Forhøjede koncentrationer forekommer i og omkring de større byer.
Der er estimeret 6500 partikler per cm3 luft. Det er en svagt forhøjet koncentration. Partikelantal er tilnærmelsesvis det samme som ultrafine partikler.
Der er en lav koncentration af brændeovne og pejse i Aalborg med i gennemsnit 17.6 enheder per km² - Se de landsdækkende variationer på kort »
Luftforurening menes at være skyld i ca. 6.000 for tidlige dødsfald årligt i Danmark. Det svarer til, at den forventede levetid for befolkningen som helhed er reduceret med 6-9 måneder. Hertil kommer astma og andre følgesygdomme af luftforurening, der nedsætter livskvalitet.
Læs mere om Luftforurening her »
Datakilder:
DCE - Nationalt center for Miljø og Energi - Luften på din vej
Kortet viser trafikstøj i området omkring Restrup Engvej 58, 9000 Aalborg. - Åbn stort kort
Støjdata stammer fra Miljøstyrelsens kortlægning af støjbelastede boliger i 2017 og er vejledende. Data er indsamlet og behandlet af kommunerne i hovedstadsområdet, Odense, Aalborg og Aarhus kommune samt Vejdirektoratet og Banedanmark. Der er primært indsamlet data for veje og jernbaner. Støjbelastningen er beregnet som et gennemsnit af den samlede mængde støj, der er indsamlet i løbet af et døgn på baggrund af trafiktællinger og vejrforhold.
Nedenstående tabel viser trafikstøj i 1.5 meters højde på Restrup Engvej 58, 9000 Aalborg om dagen:
Støjtype | Lydstyrke |
---|---|
✓ Større veje | ingen registreret støj (*) |
✓ Veje i by | ingen registreret støj (*) |
✓ Større jernbaner | ingen registreret støj (*) |
✓ Jernbane i by | ingen registreret støj (*) |
✓ Større lufthavn | ingen registreret støj (*) |
Den samlede støjkortlægning vises på Miljøstyrelsens Støj-Danmarkskort og inkluderer også estimater for støj i 4 meters højde og om natten.
Det vurderes at flere tusinde danskere hvert år indlægges med forhøjet blodtryk eller hjertesygdom på grund af den ekstra risiko som trafikstøj giver. Vejstøj menes årligt at være årsag til 200-500 for tidlige dødsfald.
Læs mere om Trafikstøj her »
Datakilder:
Miljøstyrelsen
Datakilder:
GEUS
Der er lav risiko for oversvømmelse ved kraftig regn og/eller regulære skybrud på adressen Restrup Engvej 58, 9000 Aalborg.
Ejendommen ligger ikke i en lavning og overfladevand har rigtig god mulighed for at sive ned i jorden da befæstelsesgraden er lav og den hydrauliske ledningsevne er god.
Restrup Engvej 58, 9000 Aalborg ligger ikke i en lavning og som udgangspunkt er risikoen for at regnvand samler sig på adressen under skybrud derfor lav.
Kortet nedenfor viser afløbsløse lavninger i landskabet. Nedløbsriste der kan lede overfladevandet i kloak er vist med sorte firkanter.
Risiko for oversvømmelse ved ekstrem regn afhænger i høj grad af terrænet. Kortet ovenfor viser lavninger (markeret med blå) omkring Restrup Engvej 58, 9000 Aalborg. De blå områder viser den potentielle maksimale udbredelse af skybrudsrelateret oversvømmelse hvis alle lavninger bliver helt fyldt med vand. - Åbn stort kortDatakilder:
Geodatastyrelsen og Klimatilpasning.dk
Den modellerede gennemsnitlige grundvandsdybde er 3.1 meter på adressen. Dybden er baseret på data fra hele perioden 1991-2020 i vinterhalvåret. Medtages usikkerhed/datavariation ligger den gennemsnitlige grundvandsdybde i intervallet 1.4 - 4.6 meter. Det ret store usikkerhedsinterval afspejler bl.a. (1) usikkerhed på den nummeriske model, (2) naturlige nedbørsvariationer og (3) usikkerhed på de målte grundvandssdybder i de geologisk boringer.
Baseret på de historiske observationer og den nummeriske grundvandsmodel er der ikke tegn på at Restrup Engvej 58 har problemer med højtliggende grundvand, for nuværende.
Selvom modelberegninger viser et svagt stigende grundvand på adressen over de næste 40-50 år, så er der ikke tegn på, at det kommer til at udgøre et væsentligt problem. I følge modelberegningerne, baseret på et højt fremtidigt atmosfærisk CO₂-niveau, vil den forventede reduktion i middeldybden til terrænnært grundvand kun udgøre 6.8 centimeter i perioden 2041-2070.
Se 2041-70 ændringer på stort kort ».
Der sker sandsynligvis heller ikke store ændringer i grundvandsdybden på adressen når vi kigger længere ud i fremtiden. I følge en modelberegning (igen med et højt fremtidigt atmosfærisk CO₂-niveau), så vil den forventede ændring i middeldybden til terrænnært grundvand være ubetydelig (9.6 centimeter) i perioden 2071-2100.
Se 2071-2100 ændringer på stort kort ».
Datakilde:
HIP
Kortet nedenfor viser områder der vil blive oversvømmet ved 1 meter vandstandsstining i nærmeste vandløb.
Kortet ovenfor viser hvilke områder, der kan blive berørt i tilfælde af en vandstand på 100 cm over det normale niveau i nærmeste vandløb. Push-pin markøren angiver adressen Restrup Engvej 58, 9000 Aalborg. Data er stillet til rådighed af Klimatilpasning.dk. Se nærmere på det interaktive Vandløbsflodskort - Åbn vandløbskortDatakilder:
Geodatastyrelsen og
Klimatilpasning.dk
GeoMatic
Restrup Engvej 58, 9000 Aalborg ligger i en højde på 7.6 meter over havets overflade.
På grund af den høje placering er adressen ikke i risiko for oversvømmelse ved stormflod. Kortet nedenfor viser et ekstremt havniveau på 7 meter over normalen.
Kortet viser hvilke områder, der kan blive berørt i tilfælde af en vandstand på 600 cm over det nuværende gennemsnitlige havniveau. Push-pin markøren angiver adressen Restrup Engvej 58, 9000 Aalborg. Med det interaktive stormflodskort kan du vurdere andre områder og vandstandsstigninger - Åbn stormflodskortDatakilder:
Geodatastyrelsen og Klimatilpasning.dk
Restrup Engvej 58, 9000 Aalborg befinder sig ikke i et område, der er udpeget som højrisiko for havvands- eller vandløbsoversvømmelse under plantrin 1.
Se kort »Adressen er heller ikke udpeget som højrisiko under plantrin 2.
Se plantrin 2 kort »I forbindelse med EU's oversvømmelsesdirektiv har kystdirektoratet udpeget 14 afgrænsede risikoområder, hvor en større oversvømmelse fra havet, fjorde eller vandløb må anses som sandsynlig.
Læs mere om oversvømmelsesdirektivet »Datakilder:
Kystdirektoratet
Villaen på Restrup Engvej 58 i Aalborg er opført i 1962 og indeholder 9 værelser, et køkken og to badeværelser fordelt på 268 m2. Disse og mange andre ejendomsoplysninger er samlet i Bygnings- og Boligregistret (BBR). På DinGeo bruger vi BBR bredt og i kombination med andre geodata, f.eks. når vi vurderer risiko for oversvømmelse, radonforurening osv., samt ved computerberegnede ejendomsvurderinger. Vi har samlet nogle af de vigtigste BBR data nedenfor.
Bygning, Samlet areal | 195 m2 |
Boligstørrelse | 268 m2 |
Kælder | 40 m2 |
Vægtet Areal | 284 m2 |
BBR databasen indeholder desuden følgende informationer om ejendommen.
Mere end én bygning
Der er registreret én anden bygning på adressen:
BBR-oplysningerne er sidst opdateret den 8 september, 2024 - opdater
Du kan rette BBR oplysningerne online hvis du ejer ejendommen (kræver NemId):
Ret BBR-oplysninger
Hent den officielle BBR meddelelse for Restrup Engvej 58, 9000 Aalborg. Tryk på knappen for at hente PDF-filen via bbr.dk.
Hent BBR-MeddelelseDu kan finde mange flere officielle dokumenter blandt ejendommens dokumenter.
Bygnings- og Boligregistret (BBR) er et landsdækkende register, der indeholder grunddata om bygnings- og boligforhold for samtlige bygninger i Danmark.
BBR-oplysningerne danner grundlag for beregningen af bl.a. ejendomsværdiskat og afgifter til vand, varme og renovation. Som boligejer er du ansvarlig for, at BBR-oplysningerne er i overensstemmelse med de faktiske forhold. Hvis der er fejl i BBR oplysningerne, er det boligejerens ansvar, at sørge for, at de bliver rettet. Læs mere her » Urigtige oplysninger kan resultere i en bøde på op til 5.000 kr.
Læs mere om BBR data her »Datakilder:
ois.dk
Bestil energimærke til Restrup Engvej 58, 9000 Aalborg til pris fra 4.800,- - kontakt os for pris. Med et energimærke kan du søge om tilskud til energirenoveringer. Ved eksempelvis efterisolering af loft, udskiftning af facadevinduer og konvertering til varmepumpe kan du få ca. 100.000 kr. i tilskud, når du har et gyldigt energimærke.
De fleste bygninger, der anvendes til beboelse eller erhverv, skal energimærkes ved salg eller udleje. Energimærkningen giver først og fremmest et overblik over, hvor dyr en bolig vil være i varme og el. Det har betydning for salgsprisen. Besparelsesforslagene viser, hvilke energimæssige forbedringer det kan betale sig at gennemføre. Læs mere om Energimærket her »
Datakilder:
SparEnergi.dk
Opnå et forbedret energimærke med et intelligent solcelleanlæg. Find den optimale solcelleløsning til dit hjem på kun 1 minut gennem vores online-beregner. På denne måde, kan du forbedre energimærket i dit hjem og spare mange tusinde kroner på elregningen hele året rundt.
Den primære opvarmningskilde på Restrup Engvej 58, 9000 Aalborg er varmepumpe. Der er desuden Brændeovne og lignende med skorsten på adressen.
Villaen på Restrup Engvej 58, 9000 Aalborg havde et energimærke D , der ikke længere er gyldigt (det udløb 01-12-2021).
Energimærkerapporten indeholder ikke oplysninger om beregnet energiforbrug og -varmeomkostningerDer er desværre ikke endnu mulighed for fjernvarme på Restrup Engvej 58. Den nærmeste fjernvarmeforsyning er Sønderholm Varmeværk Amba - Se forsyningsområde og anden information om Sønderholm Varmeværk Amba her ».
Eventuelle udvidelsesplaner for Sønderholm Varmeværk Amba, der kan give fjernvarme til villaen på Restrup Engvej 58 kan muligvis findes ved at kigge nærmere på:
Boligopvarmning er en betydelig post på boligbudgettet, som varierer meget, både over tid, opvarmningsform og så sandelig også geografisk fra den ene varmeforsyning til den næste.
I disse år har fjernvarmen vokseværk og flere og flere boliger tilsluttes. Det er en god udvikling - Fjernvarme er den miljømæssigt reneste opvarmningsform og i mange tilfælde også den billigste. DinGeo har samlet forsyningsområderne for alle 400+ danske fjernvarmeværker og sammenkoblet disse med flere andre fjernvarmedata-registre, inklusiv fjernvarmepriser.
Læs mere om data og datakilder her »Ejendommen Restrup Engvej 58, 9000 Aalborg har en enkelt hæftelse på 2.417.000 DKK.
Udover de egentlige pantebreve, er der desuden 1 afgiftspantebreve.
Dato | 30. Aug, 2022 |
Prioritet | 2 |
Type | realkreditpantebrev |
Hovedstol | 2.417.000 kr. |
Rentesats | 1.9945 % |
Rentetype | variabel |
Kreditorer | TOTALKREDIT A/S |
note | Den tinglyste rente er fornuftig. |
Dato | 07. Jun, 2021 |
Prioritet | 3 |
Type | Afgiftspantebrev |
Hovedstol | 496.000 kr. |
Rentesats | 1.5 % |
Rentetype | fast |
Kreditorer | TOTALKREDIT A/S |
Adressens tinglysningsdata er sidst opdateret 3 april, 2024 - opdater
Du kan finde mere info, inklusiv ejeroplysninger, med et opslag direkte på tinglysning.dk »
Datakilder:
Tinglysning.dk
Aalborg Kommune har ikke fredet villaen på Restrup Engvej 58, 9000 Aalborg eller tildelt den bevaringsværdi.
Du kan kontakte Aalborg Kommune for mere information.
Du kan finde mere information om bygningen direkte i FBB databasen
Datakilder:
Kulturministeriet, Fredede og bevaringsværdige bygninger
Den mest almindelige husstandstype i og omkring Restrup Engvej 58, 9000 Aalborg er familier med aktivt landbrug , d.v.s. conzoom®-typen Landbrugere.
Geodemografi
Hos Landbrugerne finder vi aktive, professionelle landmænd og -kvinder. Størstedelen af dem er par i alderen 40 til 60 år, men der er også en stor andel aktive landmænd, som er op mod 75 år. I hjem med børn, kan man gå ud fra, at børnene arbejder sammen med deres forældre mod målet om et generationsskifte
En del har enten en erhvervsfaglig eller mellemlang videregående uddannelse. For at drive landbrug, vil den ofte være i en landbrugsfaglig retning
Landbrugere finder vi i alle socialklasser, dog er de overrepræsenterede i den øvre middelklasse. Det skyldes dels, at indtægterne svinger meget; ikke bare for den enkelte landmand, afhængig af årets produktion og prisudvikling, men også fra landmand til landmand, afhængig af det produkt, der produceres
Landbrugere dækker over alle former for produktion, fra korn og slagtedyr til jordbær og juletræer. De bedst stillede har store formuer og ligger tæt på D-gruppen med Velhavere. Til det kan siges, at en del af landets mest velhavende faktisk er Landbrugere og bor på store og dyre landbrugsejendomme. Ikke alle er direkte involverede som professionelle landmænd, de bor bare i samme område
Landbrugere bor i ældre stuehuse til landbrug, men mange bor også i nyere enfamiliehuse, der har erstattet de tidligere traditionelle stuehuse. De ældste boliger er i bindingsværk, men uanset hvor gamle de er, så er de fleste blevet moderniseret flere gange i årenes løb. Driftsbygningerne til landbrug med dyr er ofte meget nyere end selve stuehusene
Landmænd tænker ikke alene på bedriften, da næsten alle har enten aktier eller obligationer. Lidt mere end hver tiende Landbruger har også et lille sommerhus
Foruden alle maskinerne til produktion, har de fleste Landbrugere også en bil. Hver fjerde har to biler. De bor overalt i Danmark i både det åbne land og landsbyer
Adfærd, livsstil og holdninger
Landbrugernes hverv skinner tydeligt igennem i deres livsstil. De er handy, nyder at gå i haven og er gerne ude i fritiden, hvor de ynder at gå på jagt, lystfiske eller ride. Decideret motion får kun cirka halvdelen dyrket i løbet af en uge, men de er jo også fysisk aktive i deres hverv, som for de fleste er langt over 50 timer ugentligt
Gården kræver konstant opmærksomhed og derfor besøger de sjældnere venner og familie end gennemsnittet. Det er heller ikke ligetil med rejser. Hvis de holder ferie, gør mange det hjemme i lille Danmark, måske i sommerhuset
I stedet holder man traditionerne i hævd: Maden er gammeldags dansk af klassiske råvarer og hjemmelavet – hver femte bager hver uge – og søndag er oftere lig med kirke end for nogen anden type. Mens manden er i marken, har konen ofte gang i køkkenhaven, eller måske det er omvendt. Efter endt arbejdstid fortsætter dagen ofte med reparationer eller mindre renoveringer af stalde og bygninger. Aftenkaffen nyder de sammen over den hjemmebagte kringle. De læser LandbrugsAvisen og Maskinbladet inden de går til ro, for de skal tidligt op hver eneste dag
Landbrugere læser for det meste lokalavisen og Jyllands-Posten. De ældre har indstillet radioen på P4’s eller lokalradioens frekvens og bliver orienteret ad dén vej, mens de yngre hellere lader sig underholde af P3, mens de pløjer, sår, plejer og høster. Internettet bruger de oftest til arbejdsrelaterede aktiviteter som at se vejrudsigten, finde vej eller ordne bankforretninger og regnskab. Tre ud af fire klikker dog også forbi Facebook næsten lige så ofte som gennemsnittet, men underholdning er ikke noget, der bruges tid og penge på, hvorfor de også kun sjældent går ud og benytter sig af kulturtilbud. Til gengæld læser rigtig mange faglitteratur; at drive landbrug er ikke ukompliceret
Når Landbrugere skal rundt, foregår det som oftest i bilen. Til gengæld står cyklen langt oftere ubrugt hen end for befolkningen generelt. Det er kun enkelte Landbrugere, der træder i pedalerne på daglig basis
Du kan naturligvis møde Landbrugere i foderstof- eller maskinforretningen. Vil du i stedet se dem med en indkøbsvogn, skal du gå i den nærmeste lokale Spar-butik, i Super- eller Dagli’Brugsen. De økologiske varer skimtes sjældent i Landbrugernes kurve, medmindre de da selv er øko-certificerede
Landbrugere er først og fremmest Individorienterede, hvilket eventuelt er i kombination med at være Moderne eller Traditionelle. Landbrugere følger selvfølgelig meget med i erhvervs-, EU-, lokal- og miljøpolitik. Sidstnævnte interesserer man sig særligt for og en tredjedel mener, at erhvervets vækst må være vigtigere end miljøhensyn. Alligevel er hver femte medlem af en miljø- eller naturorganisation. Derudover mener Landbrugere, at flere privatiseringer kunne føre til øget effektivitet
Traditionelt har Landbrugere været trofaste Venstre-vælgere ved folketingsvalgene, men ved valget i 2015 blev der sat flere krydser ud for Dansk Folkeparti. Landbrugerne er i øvrigt flittige til at komme afsted til valgurnerne
Conzoom® er et databaseret segmenteringsværktøj, der opdeler de danske husstande i 36 forskellige typer. Med et DinGeo-adresseopslag får du gratis adgang til Conzoom® og et indblik i den gennemsnitlige husstand i området: Forbrugeradfærd, livsstil, holdninger, alder, antal af børn, indkomst, formue, osv.. Læs mere om Conzoom® »
Conzoom®-typen på en given adresse ændres løbende. Det skyldes dels den generelle almindelige udvikling i Danmark, men også lokalområdets til- og fraflytning. DinGeo opdaterer løbende Conzoom® - På Restrup Engvej 58 er data sidst opdateret 9 juli, 2024.
Datakilde: Geomatic
Restrup Engvej 58 hører til afstemningsområdet Frejlev Skoles Idrætshal hvor der er 4.040 stemmeberettigede borgere.
Der var 3.567 i Frejlev Skoles Idrætshal, der afgav deres stemme. Det svarer til en flot valgdeltagelse på hele 88.3 procent, hvilket er over landsgennemsnittet på 84.5 procent.
Grafen nedenfor viser valgresultatet for Frejlev Skoles Idrætshal (venstre søjle) i forhold til landsresultatet (højre søjle).
Venstre fik relativt set mange stemmer i afstemningsområdet Frejlev Skoles Idrætshal, med et indeks på 139 i forhold til landsgennemsnittet.
Enhedslisten klarede sig relativt set dårligst i afstemningsområdet Frejlev Skoles Idrætshal, med et indeks på 49 i forhold til landsgennemsnittet.
Afstemningsområder er den mindste administrative inddeling i Danmark. Valgdata fra det lokale afstemningsområder giver et godt indblik i lokalområdet.
Læs mere om data her »Datakilder:
Den danske valgdatabase
Baseret på Rigspolitiets statistiske opgørelser vurderes indbrudsrisiko på Restrup Engvej 58, 9000 Aalborg at være mellem.
I perioden fra første kvartal 2016 og frem til og med andet kvartal 2018 er der anmeldt 1 indbrud i et område på en kvadratkilometer omkring Restrup Engvej 58. Indenfor 1km2-kvadratcellen er der 25 adresser. Omregnet betyder det at der i perioden årligt har været hvad der svarer til 16.00 indbrud per 1000 adresser. Det giver en estimeret indbrudsrisiko på 1.60 pct.
Grafen nedenfor viser den tidslige fordeling af indbrud.
Opklaringsprocenten i 9000 Aalborg er lav. I perioden 2011-2018 blev kun 5-6% af alle indbrud opklaret. Det svarer meget godt til landsgennemsnittet på fem procent.
Danmark har en trist rekord - Vi er det land i EU, der har flest indbrud pr. indbygger. Der er god grund til at 56 procent af danskerne er bekymret eller meget bekymret for at få indbrud i deres bolig. DinGeo viser landets mest detaljerede indbrudsrisiko, baseret på et detaljeret geodatasæt med en historisk oversigt over antallet af indbrud indenfor kvadratkilometerceller.
Kun fem procent af alle indbrud i Danmark bliver opklaret. Men der er store geografiske forskelle på, hvor mange indbrud der bliver opklaret. DinGeo viser chancen for at politiet opklarer indbrud i din by. Læs mere om Indbrudsrisiko her »
Datakilder:
Rigspolitiet: Statistik
Danmarks Radio: Se, hvor få indbrud politiet opklarer i din by
Restrup Engvej 58 hører under skoledistriktet Nørholm Skole. I skoledistriktet er der én folkeskole, nemlig Nørholm Skole.
Skolevalget er af de vigtigste valg forældre tager på vegne af deres børn. Skoledata kan være et godt værktøj til at få indsigt og viden inden man vælger skole. DinGeo har samlet og kombineret en lang række skoledata (og skoledistriktsdata) således, at du på alle adresser kan få basal information om den lokale folkeskole. De enkelte tal er markeret med en pil op når de er højere/bedre end landsgennemsnittet, en rund gul skive når de rammer tæt på gennemsnittet og en rød pil ned når tallet er under gennemsnittet. Læs mere her »
Der er gode bredbåndsmuligheder på Restrup Engvej 58, 9000 Aalborg.
Se fibernet dækningsgrad omkring Restrup Engvej 58
Der er begrænset 4G mobildækning på Restrup Engvej 58 med vejledende downloadhastighed op til 30 - 50 Mbit/s. I Danmark findes der tre store mobilnetværk, der håndterer mobiltelefoni og mobilt bredbånd. På Restrup Engvej 58 er dækningen for de tre netværk:
Se 4G-dækningskort på Restrup Engvej 58
Data sidst opdateret 02 januar, 2022
Du kan finde meget mere information og de bedste adresserelevante tilbud på siden
Internet og Mobildækning Restrup Engvej 58, Aalborg
Se data direkte på tjekditnet.dk
For moderne familier er digital infrastruktur efterhånden en nødvendighed på linje med drikkevand, elektricitet, offentlig transport o.s.v. De fleste boligkøbere inddrager bredbåndsmuligheder i deres boligsøgning og udenlandske undersøgelser har vist en målbar indflydelse på salgspriserne. Læs mere her »
Baseret på pris, hastighed, popularitet og kundetilfredshed anbefaler vi Hiper 1000/1000 Mbit/s (Fiber) » på Restrup Engvej 58.
Hastighed | Priser | Trustpilot |
---|---|---|
Hiper 1000/1000 Mbit/s (Fiber) Max-hast.: 1000 / 1000 Mbit/s | 2192,- (6 mdr) Månedlig: 299,- Oprettelse: 398,- | 4.6 / 10 |
Find andre tilbud og meget mere information om internet, og mobildækning på Restrup Engvej 58, 9000 Aalborg her.
Baseret på pris, hastighed, popularitet og kundetilfredshed anbefaler vi CBB (Mobilt bredbånd) 75 GB + Trådløs » på Restrup Engvej 58.
Hastighed | Priser | Trustpilot |
---|---|---|
CBB (Mobilt bredbånd) 75 GB + Trådløs telia: hastighed: 30 - 50 Mbit/s | 1443,- (6 mdr) Månedlig: 199,- Oprettelse: gratis | 4.6 / 10 |
Jordarten under Restrup Engvej 58, 9000 Aalborg er Ferskvandsdannelser.
Ferskvandsdannelserne er aflejret efter sidste istid (Weichsel-istiden der sluttede for ca. 11.500 år) i det der hedder den Holocæne periode.
Ferskvandsdannelser er både organiske (tørv og gytje) samt mineralske (ler og sand). Forekomsten af ferskvandsaflejringer er knyttet til nuværende og tidligere vandløbssystemer og søområder, og fordelingen af ferskvandsaflejringerne afspejler det overordnede dræneringsmønster eller beliggenheden af større forsumpningsområder enten knyttet til tidligere havbundsområder eller vandskelsmoser.
Ferskvandsdannelserne indeholder ofte blødt organisk materiale der kan få jorden til at sætte sig og bygninger kan få sætningsskader. Ferskvandsdannelserne har ofte meget ringe nedsivningsegenskaber og ved kraftig regn vil nedbøren derfor ofte have svært ved synke ned i jorden. Vandet kan derfor strømme på overfladen og samle sig i lavninger, hvilket øger risiko for oversvømmelser.
Ferskvandsdannelserne frigiver ikke Radon og er dermed ikke en jordart, der øger risiko for Radon i indeluften.
Danmarks Jordartskort viser hvilke jordarter der ligger under pløje- og kulturlaget, typisk i ca. 1 meters dybde. De forskellige jordarter har forskellige egenskaber, der er vigtige i forhold til f.eks. risiko for sætningsskader, hydraulisk konduktivitet og risiko for oversvømmelse ved kraftig nedbør, og radonforurening af boligens indeluft.
Husk at du kan finde yderligere geologisk information fra de omkringliggende boringer (se nedenfor).
Læs mere om jordarter her »Datakilder:
GEUS
Datakilder:
GEUS
Den nærmeste overfladenære boring ligger 90 meter væk. Boringens lokalitet er navngivet ST RESTRUP ENGES VANDVÆRK. Boringen blev afsluttet 1 januar, 1964. Brøndborer er ikke angivet. Formålet med boringen var Vandforsyningsboring/sænkning og anvendelse er ikke angivet. Boringen nåede en dybde på 80.0 meter. Du kan finde mere information i borerapporten 34. 415 ».
Tabellen nedenfor lister de 10 nærmeste boringer sorteret efter afstand fra Restrup Engvej 58.
Afstand, m | Formål | Dybde, m | Borerapport |
---|---|---|---|
90 | Vandforsyningsboring | 80.0 | 34. 415 » |
271 | Shot hole | 19.8 | 34. 106 » |
337 | Shot hole | 19.8 | 34. 140 » |
338 | Shot hole | 22.9 | 34. 107 » |
371 | Geoteknisk boring | 5.0 | 34. 2528 » |
376 | Dybdeboring | 769.5 | 34. 96 » |
429 | Shot hole | 22.9 | 34. 108 » |
461 | Shot hole | 18.3 | 34. 141A » |
582 | Geoteknisk boring | 14.0 | 34. 2765 » |
601 | Geoteknisk boring | 4.0 | 26. 5161 » |
Geografiske koordinater | 57.02324935°N, 9.79473725°Ø |
Højde over havets overflade | 7,6 m.o.h. |
Sogn | Sønderholm Sogn » |
Politikreds | Nordjyllands Politi |
Adressens Id | 0a3f50ca-8eb7-32b8-e044-0003ba298018 |
Adgangsadresse Id | 0a3f509c-a0b5-32b8-e044-0003ba298018 |
BFE nummer | 3309578 |
Vi har samlet diverse stamoplysninger på Restrup Engvej 58, 9000 Aalborg.