DinGeo — i hele Danmark

Gentofte Gladsaxe Fjernvarme
Fjernvarmeforsyning

Gentofte Gladsaxe Fjernvarme I/S er et fælleskommunalt serviceselskab, der leverer fjernvarme til kunder i både Gentofte og Gladsaxe kommuner. Selskabet er en aktiv del af Danmarks grønne omstilling og arbejder for at udbygge fjernvarmenettet i begge kommuner. Det ejes af Gentofte og Gladsaxe kommuner, hvor kommunalbestyrelsen i Gentofte og Byrådet i Gladsaxe er beslutningstagere og godkender udbygningsplaner og takster.

Selskabet har over 10.000 kunder og er bemandet med ca. 65 medarbejdere, hvis opgave er at betjene nuværende og kommende fjernvarmekunder i begge kommuner. Interessant er det, at Gentofte Gladsaxe Fjernvarme arbejder efter et "hvile i sig selv"-princip, som betyder, at de hverken tjener eller taber penge på at forsyne borgerne med fjernvarme, og derfor justerer de årligt deres takster for at sikre balance mellem udgifter og indtægter.

Varmen, som Gentofte Gladsaxe Fjernvarme leverer, kommer fra Centralkommunernes Transmissionsselskab I/S (CTR), som forsyner flere kommuner i hovedstadsområdet. Dette sikrer, at varmt vand leveres på tværs af kommunegrænser til mange borgere i Gentofte og Gladsaxe.

For yderligere information kan du besøge Gentofte Gladsaxe Fjernvarmes hjemmesider på Gentofte Gladsaxe Fjernvarme og Gladsaxe Fjernvarme.

- Du kan finde mere information på forsyningens egen hjemmeside: http://www.gentoftefjernvarme.dk/ »

Fjernvarme pris

Gentofte Gladsaxe Fjernvarme leverer varme med en megawatt-timepris på 516 kr. Det er en fornuftig pris tæt på landsgennemsnittet. Uoverskuelige og varierende afgifter/tariffer udgør ofte en stor del af varmeregnigen så Megawatt-timepriserne fortæller ikke den fulde historie. For at sammenligne fjernvarmeprisen hos Gentofte Gladsaxe Fjernvarme med de ca 400 andre danske forsyninger er det bedre at kigge på den gennemsnitlige årlige varmeregning udregnet for to forskellige standardboliger af forsyningstilsynet:

  • Et standardhus på 130 m2 har forventelig årlig varmeregning 16.270 kr, hvilket er lidt billigere end medianprisen 16.536 kr. Det placerer Gentofte Gladsaxe Fjernvarme på en #171 plads blandt alle danske fjernvarmeforsyninger.
  • En standardlejlighed på 75 m2 koster årligt 13.658 kr. at opvarme, hvilket er dyrere end medianprisen 13.102 kr. Prismæssigt placerer det Gentofte Gladsaxe Fjernvarme på en lidt middelmådig #202 plads blandt landets ca. 400 fjernvarmeforsyningsselskaber.

Du kan se og sammenligne priser og andre informationer for alle de ca. 400 danske fjernvarmeforsyninger her »


Fjernvarme pris


    516 kr/MWh

   16.270 kr/år   #171

   13.658 kr/år   #202

Pris per Megawatt-time (MWh).

Årlig varmeudgift for et standardhus på 130 m2 og et varmeforbrug 18,1 MWh.

En standardlejlighed på 75 m2 og et årligt varmeforbrug på 15 MWh.

Datakilde: Forsyningstilsynet (August 2023) »

Forsyningssområde


Gentofte Gladsaxe Fjernvarme leverer fjernvarme i området markeret grønt  . Hvis du bor i området vil der oftest være tilslutningspligt. Varmeforsyningens adresse er markeret med ikon fjernvarme ikon.

Datakilde (fjernvarmepolygoner): Plandata.dk »

Med et DinGeo-adresseopslag kan du se om en given adresse kan modtage fjernvarme fra Gentofte Gladsaxe Fjernvarme eller andre fjernvarmeforsyninger.

Du kan læse mere om DinGeos indsamling, brug og visning af fjernvarmedata her »Gentofte Gladsaxe Fjernvarme


Stamoplysninger

Adresse:
Ørnegårdsvej 17, 2820 Gentofte

Telefon:
70205850

Email:
info@ggfjernvarme.dk

Webside:
http://www.gentoftefjernvarme.dk/

Virksomhedsoplysninger (CVR)

Cvr.nr.:
CVR - 39272091

Etableret:
1 apr. 2018

Kommune:
Gentofte kommune