Visbygade - København Ø

Visbygade - København Ø

Søg efter specifik bolig, eller find din adresse vej på Visbygade nedenfor

Visbygade, København Ø

Visbygade 2100 København Ø

Visbygade er en eksklusiv vej i postnummer 2100 med typiske vurderingspriser 5-6 mio. kr. i den absolut dyre ende. Den højeste AVM vurderingspris 5,17 mio. kr. finder du på Visbygade 10, st. th. Blandt vejens 95 adresser er der 3 bevaringsværdige bygninger og her tilfalder æren Visbygade 9 med den højeste bevaringsværdi og en stilart beskrevet som Historicisme; Anden stilart.

Den mest almindelige husstandstype på Visbygade er Duopolerne.

I området her er der særligt to aldersgrupper, der bosætter sig; en yngre gruppe i 20’erne og op til midten af 30’erne og en lidt ældre gruppe på 40-60 år. Fælles for de to grupper er, at flest er enlige uden børn, der godt kan lide byens kulturtilbud og at motionere.

Boligerne er typisk mindre ejerlejligheder, og mange bor til leje i forældrekøbte lejligheder eller i værelser: På den måde kan økonomien følge med boligmarkedet i landets storbyer, også selvom man blot har én indkomst.

Læs mere om Duopolerne og hvordan Big Data bliver brugt til Conzoom®-segmentering af danske husstande her ».

DinGeo har samlet geodata på alle de 95 adresser, der ligger på Visbygade (klik dig videre til de enkelte adresser længere nede på denne side for at se alle de mange data).

Duopolerne
Duopolerne(Conzoom type).
Henter kort....

Visbygade er markeret med grønt  
Kortet er sammensat af data fra: Danmarks Adressers Web API, Datafordeleren og Kortforsyningen.

Adresser på Visbygade